MF 3635 HİDROLİK KOL DANA GÖZÜ ÇATLAMA SORUNU

Ynt: MF 3635 HİDROLİK KOL DANA GÖZÜ ÇATLAMA SORUNU

danagözleri 4 delikli galiba ondanda olabilir diğerleri tek delik olduğu için daha dolgun oluyor..Garantiye girmesi lazım girmezse arkadaşların dediği gibi direk uçlarını kestir kancalı kol taktır..

evet volkana katılıyorum .büyük ihtimal 4 delikli olduğu için çatlamıştır .. ama sonuçta malzeme kalitesi zayıf 8 deliklide olsa kolay kolay çatlamamsı lazım

kesinlikle malzeme hatası garantiye almaları lazım bu seridekilerin çogunda vardırda bizlerin haberi olmaz, baktın olmuyo kestir kanca taktır

tanesi 7.5 tL dana gözlerinin mf bunun için bide bekletiyor mu ? orada usta iki dana gözü alıp kaynakcıda degiştirebilir. çok enteresan bi durum ..

bendede var 3635 240 saatte ama çatlama falan yok geçmiş olsun kardeş bayiyi sıkıştır bence.. ??*-s ??*-s

kendim uç alıp kaynattırdım sözde türkiye servis müdürü garantiye girmiyor ama ben sana ayarlicam dedi daha bekliyoz aylar geçti.

ekselans01 link=topic=54303.msg611461#msg611461 date=1341214261' Alıntı:
kendim uç alıp kaynattırdım sözde türkiye servis müdürü garantiye girmiyor ama ben sana ayarlicam dedi daha bekliyoz aylar geçti.

usta yahya abiden tüyo al bak kırılan gergi kolunu değiştirmekle kalmadı orjinal parcasını begenmediginden başka bi gergi kolu ayarlayıp yahya abinin keyfine göre taktılar kubota ya burada bi sürü eleştirel yorum olmuştu sıcagı sıcagına kubota ya ama görüyoruz ki dunya devi mf ufacık bi parçaya sahip çıkmıyor hemde kullanıcı hatası olması imkansız bi parça bu yani dana gözünü nasıl böle kıracaksın ki.. mf disbiritörünü kınıyoruz ..

ahmetornek link=topic=54303.msg576901#msg576901 date=1333983179' Alıntı:
eğer değiştirmezse garanti git kestir onları ordan yerine kanca sistemi kaynattır o daha güzel
Çeki kolları hayati parçadır.Böyle yeni bir traktörde dana gözü için çeki kolu kestirip kaynak yapılınca o parçaya artık nasıl güvenebilirsiniz?Tek parçayı kaynaklı iki parça haline getirince bütün çekilen yük kaynak noktasını zorlar.
Firmanın bu konuyu kullanıcı lehine çözmesini beklerim.