Eyvallah Cemal abi sağolasınHayırlı olsun
Eyvallah Cemal abi sağolasınHayırlı olsun
Eyvallah sağolunHayırlı olsun güle güle kullanın
Eyvallah hocam sağolunHayırlı olsun.Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.Allah utandırmasın.
Öncelikle hayırlı olsun 4 lu ünlü yaylı pulluk güzel olur ama normal pulluk alacaksaniz alpler tavsiye ederimPulluk önerisi olan var mı ben tam karar veremedim.
Performans istersen Ünlü, 3 bıçaklı/soklu 14 Inç/numara Ünlü Pulluk alabilirsin. Arazin düz ise 4'lü bıçak 12 numara Ünlü alabilirsin.Pulluk önerisi olan var mı ben tam karar veremedim.
Eyvallah sağolunhayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
Hocam bizim buranın toprağı çok sert değil bizim burda 285lik 3 14 pulluk çekiyor.Performans istersen Ünlü, 3 bıçaklı/soklu 14 Inç/numara Ünlü Pulluk alabilirsin. Arazin düz ise 4'lü bıçak 12 numara Ünlü alabilirsin.
Sağolun 2820 saatteHayırlısı ile iyi gunlerde gule gule kullanın.
Kaç saatte traktör?
Traktör aslen Karaman traktörü aldığımızda 70 plakaydı [emoji16]Arazimiz taşlı değil. Benim aklımda da alpler ya da ünlü 12 14 16 inç ayarlı 4+1 pulluk var.Hayırlı uğurlu bereketli olsun.guzel bir tercih olmuş.
Arazinizin özelliğini bilmiyorum eğer benim memleketimde olsa(Karaman dağ köyü -kurak-ttasli arazi için) 4+1 12" tam otomatik inç ayarli ünlü alırdım.
Taş yoksa 4lü 14"(inç) alpler yada ünlü normal pulluk tercih ederdim
Eyvallah sağolun 2820 saatteHayırlı olsun güzel makina
Kaç saat te
Temiz görünüyor