Ynt: mf 3.105 zabrus kurtu ilaclamsında
senin yapacan iş ,kurtun cok olduğu yerlere belirli aralıklarla elma gömmen ,bu işi akşama doğru yapacaksın ve sabah erken saatte gömdüğün elmalırı topluycaksın.elmaya kurt cok gelir yani bi nevi ilkel cözüm.
senin tarlar büyük ,belki sıkıntı olur elma gömmek ama bi dene bak.
ama olurya sizin oranın kurtları uyanık olurda elmalara gelmiycek olursa bana kızma ha.
Habun bey ,elme işi biraz ilkel bi cözüm olsada (eski zmnlarda bu tür ne ekipman nede ilaç olduğundan bu uyğulamayı yaparlarmış)Arslanlar 5070 link=topic=79686.msg944066#msg944066 date=1418024846' Alıntı:] zaten herşey yabancı ot yulaf cavdar kurt hep o sınırlardan gelir aslında tarla sahipleri anlayışlı olsa ( bende dahil) sınırları bi kac yıl kaldırsak tekrar sınır cekip sıkıştırsak bu sorun kalmaz ama işte elma olayını anlamadım ama bu akşam bende deneyecem cüzüm olmasada bi kac kurt yakalrım belki yararlı olursa neden olmasın fikrini düşüncesini yardımını esirgemeyen herkese teşekkür ederim teşekkürler
senin yapacan iş ,kurtun cok olduğu yerlere belirli aralıklarla elma gömmen ,bu işi akşama doğru yapacaksın ve sabah erken saatte gömdüğün elmalırı topluycaksın.elmaya kurt cok gelir yani bi nevi ilkel cözüm.
senin tarlar büyük ,belki sıkıntı olur elma gömmek ama bi dene bak.
ama olurya sizin oranın kurtları uyanık olurda elmalara gelmiycek olursa bana kızma ha.