onu kapattı da seneye iş görmezler. alacak olan arkadaş olursada açıkcası ben pek tavsiye etmem aslinda en iyisi Gaspardo da onlarda çok pahalı ya şimdiki fiyatı ise 5.600 euro başlıyo 27.500 e kadar çıkıyo fiyatları ama makinada makina yani hiç şaşma yapmaz. neyse sonuçta buda kırıla döküle işimizi görüyo sonuçta mahsüllerde her hangibir problem olmuyo bazısı 10 bazısı 15 cm araylada olsa sonuçta çıkıyo işimizi görüyoekizalp link=topic=18940.msg183956#msg183956 date=1244036606' Alıntı:arkadaşlar traktörün resmini dün çekmiştim şimdide üşenmeyip gidip sizin içinde pulluğun resmini çektim konusu geçen traktör ve pulluğun resimleri, bu traktör bu pulluğu çekiyor ayrıca arkadaki havalı mibzerin boş ağırlığı 640 kg (fabrika çıkışı ağırlığı) biz üzerinde birkaç değişiklik yaptık 650 kg olmuştur ama siz fabrika verisini göre hesaplayın aramızda 10 kg lafı olmaz gübre kutularına 50 kg ağırlığında 5 torba gübre alıyor tohum kutularına ise toplan 40 kg tohum alıyor makinanın dolu ağırlığı ise 640+250+40= 930 kg e haliyle bu makinayı önünde bu kadar ağırlık varken kaldıra biliyorsa 4lü dönerli pulluğu ise hayli hayli kaldırabilir
senin cantlar alemınyum herald 2000 de güngör aldık alımınyum jant ufak bi darbede hemen yamuldular plastıkle değiştirdik 2004 te irten aldık plastık jant bitanesı ağaç köküne çarptı kırıldı sadece irtemdede cm olarak yolda makınayı test ederiz öyle başlarız ekmeye 2009 yeni aldık ektiğimiz tarlaları dolaştık hiç şaşmamış tek tük bazı yerlerde o da tohumdan olabılır gaspardo iyi diyosunda onların makina yapıları bizim toprağa uymuyor balta yapıları falan farklı alanlar baltaları falan değiştiriyor gördüm fiyatıda gecen yıl 11 bin tl ydi sanırım 4 gübreliekizalp link=topic=18940.msg184099#msg184099 date=1244065928' Alıntı:walla o kadarını bilmiyorum makinanın üzerinde yazan etikette 540 kg yazıyo ben onun yalancısıyım sonuçta kantara gidip tartmadık makinayı heralde doğrudur ağırlığı. sizinkinin dolu ağırlığı olabilirmi acaba diyecem biraz saçma olacak walla garip bi durum ama öyle yapılı bi makina değil bizimki arka tohum basan tekerlekleri çok dandikmiş jantları bu sene iyice parçalandı bu sezonu kapattı da seneye iş görmezler. alacak olan arkadaş olursada açıkcası ben pek tavsiye etmem aslinda en iyisi Gaspardo da onlarda çok pahalı ya şimdiki fiyatı ise 5.600 euro başlıyo 27.500 e kadar çıkıyo fiyatları ama makinada makina yani hiç şaşma yapmaz. neyse sonuçta buda kırıla döküle işimizi görüyo sonuçta mahsüllerde her hangibir problem olmuyo bazısı 10 bazısı 15 cm araylada olsa sonuçta çıkıyo işimizi görüyo