Newholland la bi sancin var galiba her yorumunda kötulemeye gerek yok adam begenmiş parası ona yetmiş almış herkez fendt almak istiyor ama imkanlar el vermiyor
Öncelikle traktörü alan arkadaşa hayırlı olsun. Kazasız ve belasız nice tarım yılları diliyorum. Varsa bir kusurumuz affola.
Size gelelim Cemal Bey, sizi biraz daha kibar olmaya davet ediyorum. Biz burda tarımın teknolojik ve bilimsel yönünü ele alıyoruz. TT serilerini çok kullandım ama dişli sesleri nedeniyle ısanamadım. 2020 yılına gelmişiz, "4×4 traktörde nasıl geri viteste senkromeç olmaz" dedim. Bu sözün hangi tarafı yanlış? Ayrıca benim hiç bir marka ile hiç bir sorunum yok. Hiç biri de benim arka bahçemde üretilmiyor. Zaman zaman kendi traktörümün de kusurlarını yazıyorum.
Mesela; John Deere'in 5E serileri alınacak traktör değil. Massey Ferguson'ın 2600 serileri de öyle. Bunlara TT ve TDD serileri de dahil. Bunu yazınca bunlarla bir kavgam mı oldu yani? Biz sadece tarım mekanizasyonunu ve tarım kimyasını ilgilendiren bir alanda gerçekleri söylüyoruz. Bende 22 diskli çekilir tip mibzer var. Ama beş kuruş etmez. Bir daha alsam şanzımanlı alacağım. Sırf bunu aldım diye övmek zorunda değilim. Cemal Bey, Türkiye şartlarında ortalama 200 kg/da buğday alınıyorsa, bunu eleştirip daha iyisine yoğunlaşmak sancı mı?
Her ne ise, artık bu gibi çıkışlar yüzünden bu forma yazı yazmak istemiyorum bazen. Lütfen biraz kibar olalım.