Mf 240 aşırı hız

Ynt: Mf 240 aşırı hız

Dolu römorkla yokuşlarda filan baya işime yarıyo.1. viteste normal son gazda çekmeyince el gazına da çekiyom gavur gibi çekiyo...

mühürler yerinde duruyo ama neden diğer 240larda böyle şeyler pek olmuyo. fabrika hatası gibi bişey mi var acaba???

erdm124 link=topic=77468.msg924078#msg924078 date=1412496397' Alıntı:
Dolu römorkla yokuşlarda filan baya işime yarıyo.1. viteste normal son gazda çekmeyince el gazına da çekiyom gavur gibi çekiyo...
;D ;D ilgınc el gazını cekınce sen ayak gazı cekılmıyor mu

benmi yanlış traktöre biniyom sizmi el gazını çekince normal gazda dibe vuruyor el frenini çekince normal frende dibe vuruyor yani dayanı yor sona kadar.....
dönüm başlarındada izaya girdikten sonra ben kol gazını çektimi ayak gazıyla aynı seviyey kadar hisediyorum ve bırakıyorum ayak gazını kol gazıyla devam saten devirim de 2200 geçmedi sadece 2200 devirde motor hakimiyeti biraz zor oluyor önler benim biraz sallıyor....

ama en sevdigim 2500 deviri görmek deil 2 teker gitmek zuha-*-s