masseyı mazotladım yıkadım

Ynt: masseyı mazotladım yıkadım

mustaa42 link=topic=10209.msg116623#msg116623 date=1229895571' Alıntı:
agaa harbiden süper gözükü yo ama
bence mazotla fazla kaportayı yıkama veya ssilme çünkü güneş zamanla kaportanın boyasını yakıyo rengi soluyo.kendimden biliyorum:
bnimki eleştiri değil yanlış anlama sadece tavsiye :DD
ok anladım aga sagol

güzel parlatmışsın maşallah, eline sağlık da o kabinin üzerindeki pervane gibi şey klima olsa gerek o yamğurdan, sudan falan etkilenmiyo mu yani içine kaçmıyo mu su ?
teybin de benimkinin aynısı :D
...

Holland link=topic=10209.msg153272#msg153272 date=1234294514' Alıntı:
güzel parlatmışsın maşallah, eline sağlık da o kabinin üzerindeki pervane gibi şey klima olsa gerek o yamğurdan, sudan falan etkilenmiyo mu yani içine kaçmıyo mu su ?
teybin de benimkinin aynısı :D
...
yok kardes herhangı bıse olmadı kacırma falan yok yanı

masseyin arazi vitesine bağladığın zaman çok ses yapmıyormu ,acayip bi inilti yapıyor hızlı giderken sanırım

tamponla da gemi gibi olmuş ağabey ya.valla ben bakamıyorum bukadar benim 75 liğe ha.çünkü ben siliyorum o biyerinden damlatıyo :D idare idare idare ama nereye kadar bakalım :D

abim mf süper çıkmış gıcır gıcır ama sizin orda mazot ucuz eralde ki mozotla yıkaya biliyosun kızma abi işin espirisi tabikide ama gerçekten güzel çıkmış eline saglık +rep

sagolun yorum lar ıcın arkadaslar bayadır uzak kaldım sıtetden anlayacagınız sısırsız ban yedık ben masseyci_adige

BENİMKİNDE KLİMADA ÇOK GAZ VERİNCE KLİMADAN SESLER GELİ YOR AMA BEN YAPTIM ADİGE ONUN DELİLİKLİ YERİ VARYA ORADAN KLİMANIN YERİ VAR ORDAN YAPARDIN BENİMKİ TAVSİYE ONUN CIVATALARI VAR ORAYI AZBİ SIK ERKEK ÇOCUGUN VARSA O GAZ VERSİN ANLASILIR BEN KAZAGINDA OYŞE OLDUU BURADA PAYLASIM İÇİN TŞK EN KISA ZAMANDA BENİMKİNİ ATACAM MF 277 GOLD KLİMALİ KABİNLİ ORJ