masseyı mazotladım yıkadım

Ynt: masseyı mazotladım yıkadım

valla beım ıcın arbamda traktorumdede aynıyım temız bakmaya ozen gosterırız.kırlı durduramıyorum.kırlı bınınce ıcımde rahat etmıyor

arkadaşlar kış olunca traktörleri iç dış yıkatıp pastacila çektiriyoruz eskiden mazotluyordukta böyle daha guzel oluyo :D
masseyci bu traktör içine toz aldığı zaman napıyon yazları sorabilirmiyim ? nasıl temiz biniyon
değiştir onu bence :D mf 6000 serisi yakışır sana :D

mancax link=topic=10209.msg110078#msg110078 date=1229362117' Alıntı:
arkadaşlar kış olunca traktörleri iç dış yıkatıp pastacila çektiriyoruz eskiden mazotluyordukta böyle daha guzel oluyo :D
masseyci bu traktör içine toz aldığı zaman napıyon yazları sorabilirmiyim ? nasıl temiz biniyon
değiştir onu bence :D mf 6000 serisi yakışır sana :D
toz aldırmıyorum kardes cam acık olmadıgından ayak altı ta kırlenırse yıkıyorum sık sık ıcinde toz bulamazsın yanı

arakdaşlar anketler bolumunde mf3085 mi mf 288g mi yoksa td85d mi konu açılmıştır. traktörleri motor,sanzıman,difransiyel,güç,dayanıklılık,yakıt,çeki,yaptığı iş,türkiye piyasasındaki yeri,konfor,kullanım rahatlığı bakımından bilgi sahibi omaya çalışıyoruz
Bu sitenin amacı:
* Traktörler hakkında tartışmak değil, traktörler hakkında bilgi sahibi olmaktır.
* Traktörleri çekiştirmek değil, traktörleri geliştirmektir.
* Birbirine düşmek değil, birbirinle görüşmektir.
haydi arkadaşlar paylaşalım goruşlerinizi bekliyoruz...

agaa harbiden süper gözükü yo ama
bence mazotla fazla kaportayı yıkama veya ssilme çünkü güneş zamanla kaportanın boyasını yakıyo rengi soluyo.kendimden biliyorum:
bnimki eleştiri değil yanlış anlama sadece tavsiye :DD