Nayır cevap yok.
Basınç ayarı yapılması lazım taktırdığınız usta ile görüşünüz ...
Nayır cevap yok.
Mevcutlarda işini bilen usta gerçekten az , Gelecek yıllarda maalesef o ustaları bile bulamayacağız , yeni ve genç usta yetişmiyor. Bizim zamanımızda çocuğun tahsile yeteneği veya imkânı yoksa sanayiye çırak verirlerdi usta olması için şimdi bakıyorum buda kalmadı.Teşekkür ederim Oktay bey. Problemi çözdüm iyi insaflı bir usta sayesinde.
ezbere konuşan, işi bilmeyen ustasından gördüğünü kör taklit eden ustalarla dolu sanayiler.
İşin ehli çok az.
Teşekkür ederim Oktay bey. Problemi çözdüm iyi insaflı bir usta sayesinde.
ezbere konuşan, işi bilmeyen ustasından gördüğünü kör taklit eden ustalarla dolu sanayiler.
İşin ehli çok az.
Bende leylanda hidromekanik takmayı düşünüyorum yorumlar hiç iç açıcı değil kimi boşluk var diyor kimi yağ sızıntısı çok diyor...
Abi merhaba bizim de var bende düşünüyorum sen taktırmışsan yardımcı olur musun bana daMerhaba arkadaşlar. 1964 model X65 traktörümüz var. Direksiyon mekanik olduğu için dar alanda dönüşler zahmetli oluyor. Hidrolik sistem olarak tavsiyeniz nedir? Hazır setler sağlıklı çalışıyor mu? Yeni traktörler gibi dingilin ortasına iki yönlü piston takarak bir sistem yapılabilir mi. Tüm bu sistemlerin ortalama maliyeti ne civardadır.