Massey Ferguson Traktörler Arasında Sizce En Hızlı Traktör Hangisi.??

Ynt: Massey Ferguson Traktörler Arasında Sizce En Hızlı Traktör Hangisi.??

mf lerin hepsinin kataloglarında yanlış süratler yazılıyor anlaşılan fabrika da traktörü kullanmayı gaza basmayı bilen elemanları olmadııgından hep 30-33-36 gibi hızları ancak görebiliyormış :)) yoksa kataloglara 50-60 yazacaklarmış..

kabinsiz motorda rüzgar yüze vurunca hızlı gidiyom sanılıyor başka açıklaması yok bizişm 60-56 da ben 60 yapar diyodum uydudan ölçtüm 41.9 yapıyor ......

mustafagursacli link=topic=36373.msg390382#msg390382 date=1303936145' Alıntı:
kabinsiz motorda rüzgar yüze vurunca hızlı gidiyom sanılıyor başka açıklaması yok bizişm 60-56 da ben 60 yapar diyodum uydudan ölçtüm 41.9 yapıyor ......

Birde 240s yi ölçsen merak ettim şimdi kaç yapıyor :S 50 yi geçtiği kesin son gazda.

bende de 265 vardı pompayı acmıstım el gazına ayarlamıstım sona cektigimde 53 km kadar cıkyordu ama acayip yakıyordu traktör resmen bagırıyordu.

demir45 link=topic=36373.msg390388#msg390388 date=1303936501' Alıntı:
Birde 240s yi ölçsen merak ettim şimdi kaç yapıyor :S 50 yi geçtiği kesin son gazda.
bizde 87 oluklu 240 vardı oda o kadar gidyor şimdi zaten massey gibi direksiyon boşluğu olan traktörlerde 50 km ile yolculuk umuda değil ölüme yolculuktur......kimse kusura bakmasın şimdi adam arabayla ölçüyo bilyoki arabanın zamanla oluşan eskimeden 60 km ile giderken aslında 50 ile gittiği zaten arabaları computer teste soktuğun zaman 110 ile giderken ki hızını söylüyor....şimdi adam 60 la gittiğini sanıyor ama işin aslı öyle değil