Hocam 5430 kullandım. Biraz daha devirli kullanınca siyah duman kesiliyor.
TTK deki mazot tankerde 15 günde bir temizleniyormuş ama bi baktırmak lazım teste göndermek lazımVarilden koyuyorsanız mazotu tankere geçmenizi öneririm, kaliteli mazot meselesi zaten malumunuz...
Bizim burada bir 5435'te yaşanmıştı, bir kez değişti fakat. Onlarda da sorun mazotmuş.
5455 e yaptığınız yazılımın bi zararı olmasın bu pompa arızaları. 112hp lik makineyi 140 hp yaptırmışsınız illa ki bi zararı olacak
Motoru bir üst model ile aynı olduğu için sıkıntı olmaz dedi servis5455 e yaptığınız yazılımın bi zararı olmasın bu pompa arızaları. 112hp lik makineyi 140 hp yaptırmışsınız illa ki bi zararı olacak
Depoyu boşalttık ama içine temizledik bu işten anlayan biride mazot pompasıni baktirin dedi zorlandığında fazla mazot verir ve bozabilir demişti servis geldiğinde ona da baktiricaz inşallah sorunu çözebilirizBizde de 5455 vardı hava yaptırmıştık, galiba varilden pis mazot konduktan sonra marşı çok geç almaua başladı, 2 yıl böyle kullanıldı sonra değiştirdik traktörü. sonrasında enjektör değiştiğini duydum sıkıntı çıkmamış. Eğer mazota güveniyorsanız mutlaka depoyu kontrol ediniz, traktörü meyilli bir yere çekin ya da takoza çıkarın tek tekeri, mazot bitmeye yakınken deponun altındaki tapayı gevşetin, çıkarırsanız mazot tazyizli bir şekilde fışkırabilir, mazot tamamen bittikten sonra parmağınızla içini kontrol edin tortu falan olabilir, benim 5460 ın depoyu temizlediğimde birkaç adet fabrika kalıntıları vardı deponun kendi plastik malzemesi
5450 kara duman atması için şunu söyleyebilirim, biz 5455 i verip 5460 aldık, bir süre kara duman attı, mazot camının içi simdiyah olmuştu, servise gösterdim mazot pompasının arkasından kaynaklı olduğunu söyledi, yağlama yapan parçayla alakalıymış, yakıta yağ karıştırdığı için dumanlama yapıyormuş, ve yağ seviyeside düşüyordu. parça değiştirdikten sonra düzeldi, ardından depoyu temizledim birkaç defa, çalıştıkça temizledim hem depo çalkalanmış oldu, mazot simsiyah olmuştu yağdan. şu an sorun yok
Teşekkür ederim New hollandda da geçerli mi bu durum ?
Sorun çözüldü 1 yıldır tık yok bozulma sebebi ise BP petrol. Mazot almayı kestim dahaca bir şey olmadı. BP petrolden yakıt alan bir kaç servis aracında da aynı sorun görülmüş.buyuk ihtimalle yakıtta su vardı.
Sorun çözüldü 1 yıldır tık yok bozulma sebebi ise BP petrol. Mazot almayı kestim dahaca bir şey olmadı. BP petrolden yakıt alan bir kaç servis aracında da aynı sorun görülmüş.buyuk ihtimalle yakıtta su vardı.