Geçenlerde gördüğünüz dik freze ile sürülüp tek kat diskaro çekilmiş hafif kezekli tarlaya dik freze çekiyordum derinliği artırdıkça çok daha iyi kezekler dağılıyor abartmayacak şekilde derinliği artırdım boşta 16-17 gazda ekipmanı indirince 1 devir düşüyordu sesi biraz boğuluyordu 50 dekarını çektim makineyi kontrol etmek için kuyruk milini durdurdum bıçakları kontrol ettikten sonra traktöre binip tekrar kuyruk milini çalıştırmayı denedim dönderemedi boğuldu kaldı durdurdum bi kaç sefer denedim bi kere çevirdi sonra yine durdurdum tekrar çevirdim bazen çalıştırdı bazen çalışmadı çalışırken ses geliyordu makinenin şanzımanında bi şey oldu sandım yağsız mı kaldı diye düşündüm 4 saat önce düzgün şekilde yağlandı traktör de mi sorun diye düşündük şaftı çıkardık kuyruk milini döndermeyi denedik yine bazen döndü dönmedi ama dönerken ve dönmeye çalışırken arkada iyi bir cızırtı geliyordu servisi aradık arkası açılacak dedi çok ağır kullanılmıştır o yüzden olmuştur dedi tamam derin gittim ama öyle bi arıza verecek şekilde de zorlanmadı traktör bugün servise götürdük arkayı açmışlar arkada pek bi şey bulamadık dedi yarın da tatil haftaya kaldı iş başına böyle bi olay gelen yaşayan tecrübesi bilgisi olanlar ?