Ara işlerde iyi pratik. Az yakıyor ama ağır işe gelmez. Rampası yok. Karar sizin.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Gübreli aldık evet. Tohum sayar dönüm ölçer tavsiye eder misiniz.
Aslında piyasaya çalışacağız ve tıkanma sensörlü de aynı zamanda bu yüzden istiyorum.Tohum sayar ve dönüm ölçer eğer icarla yer yada başkasına parayla ekmiyorsanız gerek yok.Sitemizde Özece kullanıyor.Gereken bilgiyi ondan alabilirsiniz.
Teşekkür ederim. 60 bine.Maşallah. Hayırlı olsun bol kazançlar getire.takasa traktörü kaca saydılar
Teşekkür ederim. 60 bine.
Yok hemşehrim. Dönerliyi bu paraya verirler mi. Bayır olan yerlerimiz var. Bu yüzden dönerli tercih etmedik. Yerler hep düz olsa dönerli alırdım.Pulluk dönerli mi
2 servise sordum. Bayiye danıştım almadan hepsi de 4 14 dedi. Beşli bizim Adana toprağında tat vermez. Hele bide kurak sürümde eziyet olur. Sende dene öyle al. Köyünüzde ne takıyorlar 75 e.Biride aldı siz almadan önce 5430 o dönerli aldı ondan sordum ufak gelmez mi peki o traktöre bende alacam köten
Kamalı alacaksan 4 12 tavsiye ederim. Kamalı pulluk normalden daha fazla beygir gücü istiyor. Alpler in siteden kontrol edebilirsin.Aydın pullukla denedin 4 lü 14 2nin 3 ile gidiyor ama belli biraz büyük bende ünlü 4 lü 13 numara almayı düşünüyom
Pulluğu kamalı almanızın sebebi nedirKamalı alacaksan 4 12 tavsiye ederim. Kamalı pulluk normalden daha fazla beygir gücü istiyor. Alpler in siteden kontrol edebilirsin.
Diğerleri iş yapmaz. Taş kaya çok. Sert topraklarımız. Otomatik batmaz yüzünden gider.Pulluğu kamalı almanızın sebebi nedir