Ynt: MASSEY FERGUSON 5400 SERİSİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ?
bencede haklısın motoru alıp gazlanmamak en iyisi.internet sitelerine baktığımızda zaten 5400 serilerinin 2.ellerini göremiyoruz.o iyidi bu kötüdür ben onu bilmem kesin olan bişey var 3 yıldır kullanıyorum maşallah saat gibi güçli,konforlu ekonomik.keşke imkan olsada bütün çiftçilerimiz aynı imkanlardan faydalanabilse ama maalesef fiyatları ülkemiz koşullarına göre çok yüksek.fiyat yönünden 5400lerle yerlileri kıyaslayan arkadaşlarımız var o zaman bendede araba olarak clio var Mercedes arabanın gittiği yere oda gidiyor vede az yakıyor.clio mercedesden iyi araba o zaman.kısaca imkan meselesi yoksa kaliteyi herkes biliyorORION link=topic=48366.msg882865#msg882865 date=1398168551' Alıntı:anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s anlş-*s bu forumun amacı bilen insanların bilmeyen insanları bilgilendirmesi değil mi ıuy*u-* ıuy*u-*
Ayrıca yumurtayı ben yumurtlamam ama iyi yumurtadan anlarım diye bir deyim var yani bir konuda fikir beyan etmek için illa o konun içinde olmaya gerek yok örneğin ben su siyasetçi iyidir derim ama benım siyasetçileri eleştirmek ve ya oy vermek ve ya siyasetçilerin siyasi görüşlerini eleştirmek için siyasetçi olmama gerek yok bilmem anlata bildim mi
Traktörde aynı şekilde karşıdan bakarak anlamanız lazım ki 200 binlira verdikden sonra traktör kötü çıkarsa geri dönüşü olmaz sadece Mf ve ya nh ve ya jd için söylemiyorum hepsi için geçerli bu dediğim bir traktörün iyi olup olmadığını almadan önce bilmelisin aldıktan sonra zaten iş işden geçmiştir.... hayırlı günler...