Sevgılı arkadaslar hepınızın bıldıgı gıbı mf en ıdeal modeli olan 398 modelı uretımı 2002 yılından sonra yaplmadı ve bır mf efsanesı olarak kaldı benım merak ettıgım konu su bende mf 285s var yanına bır abı almayı dusunuyorum pıyasayı soyle bır yokladım gerek cevremde gerek trakkulup net te gerekse mf servıslerınden yaptıgım arastırmalara gore 398 ıyısı yok ama ben ıkıncı el almayı dusunmuyorum ustelık mf 398 orjınal kabınlısıde yok yenı cıkan mf modellerını ustalar aksesuar ve elektronık yıgını olarak goruyor ve galıba haklılar koyu bır mf olarak servıs calısanlarına bende hak verdım mesela kullanıcı hele bırde benım gıbı tıtız olursa motorun pulu dusse hemen alıp takacaksa yenı modellerın yedek parcasına guc yetmez cıftcının kazancı nedırkı zaten ama 398 veya bendekı 285s oyle degıl parca bol ve ucuz sımdı onumde ıkı secenek var ya bana 398 velıahtı her konuda ( guc yakıt parca iş verımı vb) hangı mf modelı olur onu soyleyeceksınız ben onu almayı dusunecegım yada ıkıncı el bır mf 398 (2000 2002 model arası) alıp bastan sona rektefe ettırıp uzerınede uygun ve yakısıklı bır kabın taktırıp onu kullanacagım son olarak 4x4 olacak 2 wd dusunmuyorum şimdıden yardımlarınız için tesekkurler than-*-s