MASSEY FERGUSON 3.075 PHANTOM SİZCE?

Arkadaşlar bizde arıyoruz 3075 tek çeker kabinsiz bizde 265 S var onu vereceğiz en fazla 50.000 tl miz var temiz 2006 üzeri motor satmak isteyen var ise banada bilgi vermesini rica ederim.

Antalyada oturuyorum kabinlide olabilir ama öncelik kabinsiz olması tek çeker olması ama temiz motor arıyorum varsa bildiginiz temiz satmak isteyen yardimci olmanızı rica ederim.

Teşekkür Ederim kazanlı abi!
Tanıdığımız bi galeri sahibine rica ettik bulurum ama biraz zor olur dedi o bakacak artık bizi yordu bu arama işi .
Herşey için teşekkür ederim!

Levka sahibinden com a bak orda tam senin istediğin tarzda modelleri var 3075 in hatta birine adam 52.000 istiyordu galiba biride 2005 öncesi modeldi o da 38.000 falan istiyordu.

Antalyada oturuyorum kabinlide olabilir ama öncelik kabinsiz olması tek çeker olması ama temiz motor arıyorum varsa bildiginiz temiz satmak isteyen yardimci olmanızı rica ederim.

Levka sahibinden com a bak orda tam senin istediğin tarzda modelleri var 3075 in hatta birine adam 52.000 istiyordu galiba biride 2005 öncesi modeldi o da 38.000 falan istiyordu.

Levyeli olanı var 3075 in ama zor bulursun. Onlar 8 ileri 2 geri
Tutulanı mevcut kullanılan standart senkromecli olanı olanı.
Same explorer hakkında bilmiyorum bende massey kullanıyorum. Bilen birileri çıkar elbet.

Teşekkür Ederim kazanlı abi!
Tanıdığımız bi galeri sahibine rica ettik bulurum ama biraz zor olur dedi o bakacak artık bizi yordu bu arama işi .
Herşey için teşekkür ederim!

Aradım onu siz antalyada satın 265 bana para getirin diyor düşünüyorum bakalım burada bir kaç galeriyi söyledim satalim benim 265 diye hayırlısı bakalım

Aradım onu siz antalyada satın 265 bana para getirin diyor düşünüyorum bakalım burada bir kaç galeriyi söyledim satalim benim 265 diye hayırlısı bakalım

İnşallah reis güçlü çekişli ekonomik yakıtlı arızasız ve uzun ömürlü olur
Şimdiden hayırlı olsun.
Bütün ilanlara bak!!!

Arkadaşlar 3075 fantom 2006 model kabinli 4x2 2700 saat te arka lastikler yeni bir traktör buldum benim 1995 model 265 S yi verip üste 32 bin tl daha istiyor iyi mi kaç para vereyim üste yardimci olurmusunuz

Arkadaşlar 3075 fantom 2006 model kabinli 4x2 2700 saat te arka lastikler yeni bir traktör buldum benim 1995 model 265 S yi verip üste 32 bin tl daha istiyor iyi mi kaç para vereyim üste yardimci olurmusunuz
Eskisehirde fantom 4x2 kabinli 2000 3500 saat arasinda 2005 2007 modelleri 40000 tl ye satiyorlar bence senin motor bedavaya gider verme ofiyata

Bekliyorum aklınızda bulunsun arkadaşlar temiz tanıdığınızda var ise bana bilgi vermenizi rica ederim

Arkadaşlar hala 4x2 fantom arıyorum kabinsin satmaya niyeti olan yada bildiği satacak olan var ise bilgi vermesini rica ederim