Yalnız 128 bin çok abartı fiyat.
Örnek verebilir misiniz.kendi sekmentindeki çogu motoru çiftte rampada yer
Hayırdır , niye böyle tepki verdiniz?Puhahahahahahha
Aslında tepkim cevaptan çok soruya idi. Size imam mısın diye sorması garibime gitti. Keşke sesli mesaj atabilseydim kelimelere dökemedim. Teknik cevaba karşı imam mısın? Bir de bitişik. Kimseyi kırmak istemem ama bana komik geldi.Hayırdır , niye böyle tepki verdiniz?
İsminden dolayı sordumAslında tepkim cevaptan çok soruya idi. Size imam mısın diye sorması garibime gitti. Keşke sesli mesaj atabilseydim kelimelere dökemedim. Teknik cevaba karşı imam mısın? Bir de bitişik. Kimseyi kırmak istemem ama bana komik geldi.
Motor temiz gözükmüyormu sizcede?sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Sen de Türkçe öğretmeni olmalısın bitişik ayrı ayrımı yaptığına göre?Aslında tepkim cevaptan çok soruya idi. Size imam mısın diye sorması garibime gitti. Keşke sesli mesaj atabilseydim kelimelere dökemedim. Teknik cevaba karşı imam mısın? Bir de bitişik. Kimseyi kırmak istemem ama bana komik geldi.
Temiz gibi ama bence parasını hak etmiyor. 100 110 arası olsa belki derdim. Buna bu parayı verene kadar biraz krediye girip daha donanımlı bir şey alınabilir.Motor temiz gözükmüyormu sizcede?
Siyaset ve kamu yönetimi 4. Sınıf öğrencisiyimSen de Türkçe öğretmeni olmalısın bitişik ayrı ayrımı yaptığına göre?
Ne kadar eski okadar sağlam.Temiz gibi ama bence parasını hak etmiyor. 100 110 arası olsa belki derdim. Buna bu parayı verene kadar biraz krediye girip daha donanımlı bir şey alınabilir.
Tercih sizin 54 c satıp jx 65 c aldım dünya varmış dedimNe kadar eski okadar sağlam.
Ne kadar yeni okadar arıza şimdiki motorlarda asla sıfır motor almam.
54c daha sağlamdır ben olsam 4×4 70 56 alırdımTercih sizin 54 c satıp jx 65 c aldım dünya varmış dedim
Inşallah hayırlısıyla mezun olursun lise bitmeli oldu 6 yıl acaba hazırlansammı yks ye?Siyaset ve kamu yönetimi 4. Sınıf öğrencisiyim
Case 70 56 ya göre kompact daha az hacimli motoru var. Konforu anlatmaya gerek yok. Kullanıcı odaklı vs. Arıza yapacak diye eskilerde kalamayız çağ değişiyor tarım ilerliyor biz niye yerimizde duralım54c daha sağlamdır ben olsam 4×4 70 56 alırdım
Bende vazgeçtim ama yinede vicdanım git al diyor boylesini bulamassın bidaha diyorO paraya 4x4 80 66 alınır
Nadir bulunduğu için fiyatı yüksek
O paraları yumruk kadar traktöre verirsen o zaman vicdan azabı duyabilirsinBende vazgeçtim ama yinede vicdanım git al diyor boylesini bulamassın bidaha diyor
Aynı galeride 60lık erkunt var ben kullanıyorum fena değilMotor temiz gözükmüyormu sizcede?