Ynt: Massey Ferguson 255T ve 4lü 12 No Dönerli Pulluk
meLancoLy link=topic=27579.msg352432#msg352432 date=1299278055' Alıntı:
kardes bu traktörü cok iyi cekiyo gibi göstermişinde yumusacık mısır yeri toprağı ve o pulluk bir tuhaf yanii o 12 numaraysa bizim kullandıklarımız alpler 28 numara
biz 75 56 dt ye 4 lü 14 numara takıyoruz zor gidiyo o yusden 12 takmaya başladık hem o öle yerde denenemez cukurova toprağında 40 derece sıcağın altın tak bakalım alpler 4 lü 12 numarayı buğday yerinde kımıldatabiliyo mu hem öyle yuksek vitesle de değil takviye 2 le sen istersen birde böyle dene videoyu buraya koy bakalım arkadaşlar ne yorum yapıcak ...sakın yanlışta anlama 255 i kötülemiyorum sadece o onun harcı değil ...
arkadaşım 1. çok iyi çekiyormuş gibi nasıl gösterilir bilmiyorum ama çektiğini gösteriyorum sana göre çok iyi çekiyo demekki
2. elbette mısır yerinde çekecem diğeride pamuk tarlası çünkü başka bi mahsül ekmiyoruz. ayrıca ben o pullukta tuhaf olan bi yer göremiyorum gördüğüm 12 numara pullukların hepsi aynı yanılıyorsam söyleyin kalkıpta 8. numara pulluğu 12 numara diyecek halimde yok göz var nizam var bakınca sende anlaya bilirsin.
3. nerde denenir sırf seni ikna etmek için traktörle 1000 km yol gelip çukur ovadamı deniyecez
buna sadece gülerim.
4. çukur ova 40 dereceyi görüyorsa biz burda 2 sene önce 52 dereceyi gördük merak etme pamuk zaten sıcak yerde yetişir anlatmama gerek yok. yazın 38 derecenin altına düşmez burası
5. traktör 1994 model o tarihten bu yana ne hareret etti nede hareret ediyor diye ön pajurunu söktük amcam da styer var o ön panjuru ve yan kapakları söktüğüde oluyo bazen.
6. yüksek vites de sürmüyoruz zaten normalde takviye 4 (L+4) ile sürüyoruz mısır tarlası öyle pamuk tarlasında yalnızdım çekim iyi olsun diye takviye 3 (L+3) ile sürdüm sadece video süresince ama sonuçta telefonla çekilen bi video ne kadar iyi olabilir?
7. yanlış anlamıyorum istesende kötüleyemezsin zaten sunuçta bizim işimizi görüyo gerisi bizi ve kimseyi ilgilendirmez.