massey & erkunt

Ynt: massey & erkunt

768 link=topic=67792.msg771471#msg771471 date=1378413485' Alıntı:
68 in maşallahı var. Ağır işin fazla ise 68 in satılmaması şartıyla Erkunt alabilirsin. Ağır işin yok ise başka traktöre de gerek yok. 68 yeter de artar bile. :)
sağol levent abi elimizden geldiğince bakıyoruz makınıye en ufak bi sıkıntı olduğu an hemen ya ustalar gelir ya traktöru götürürüz acil olmasa bile ekmek teknemiz o bizim. 68 i kafa kafaya bile hiçbi traktöre değişmem ben o kadar da seviyorum. işleri biraz buyutmek istiyoruz kardeşimle babama yardım edip ekme surme zamanı geldikçe geliyoruz köye, yoksa ikimiz de okuyoruz. biz bu işi yıllardır içinde olduğumuz için severek yapıyoruz sende babamla yaşıtsın aşağı yukarı, babam yıllardır eskı traktörlerle çalışı 76 da sıfır 174 almışlar 23 sene onu kullandı sıcakta suğkta sonra 68 i kullandı 99 dan bu yana oda rahat etsın artık rahat rahat arkasına bakmadan kabınli klimalı makıne de çift sursun onun tadına da baksın gucu yeterken diye uğraşıyoruz abim.