massey & erkunt

Ynt: massey & erkunt

ÇeLişki_37 link=topic=67792.msg770919#msg770919 date=1378320716' Alıntı:
Hee power sökülünce iş değişmiş resimdeki traktör değilmi abi senin motor ?
Aynen öyle 9 lu kazayağı var geçen güz buğday yerlerini hazırlarken çekmiştim:)

bi komşu var case aldı 178 i var onu satmadi şuan eğer satacak Olursa 78 in önler yıldız onları alacağız Inşallah :)

yok o zaten satılmaz emektar o yıllardır kahrimizi Çekiyo iyi bi bakım yukarıda söylediğim gibi bi kaç ekleme yapıp harika bile getireceğim onu o bambaşka birşey:)

Maşallah traktörün çok diri duruyor farlar felan orjinal :) Ama motor kısmı ile şanzımanın bulunduğu kısım boyası farklı gibi geldi bana rektefe felan yaptırdınızmı siz ?

68 in maşallahı var. Ağır işin fazla ise 68 in satılmaması şartıyla Erkunt alabilirsin. Ağır işin yok ise başka traktöre de gerek yok. 68 yeter de artar bile. :)

ÇeLişki_37 link=topic=67792.msg771466#msg771466 date=1378413318' Alıntı:
Maşallah traktörün çok diri duruyor farlar felan orjinal :) Ama motor kısmı ile şanzımanın bulunduğu kısım boyası farklı gibi geldi bana rektefe felan yaptırdınızmı siz ?
2003 te rektefe yaptırdık ama boyası orjinal boya değişen hiçbirşey yok traktör komple orjınal abi :)