Hayırlı olsun Erol Abi güle güle kullanın
teşekkürler ahmet kardeşim . daha iyileri sizlerin olur inşallah .
Hayırlı olsun Erol Abi güle güle kullanın
Hayırlı olsun erol abi.
Hayırlı olsun Erol abi.Çok araştırdın Gürşahta karar kıldın umarım memnun kalırsın.Köye gidince detaylı fotoğraflarını bekliyoruz.Artık sıra traktörü büyütmekte büyük patronu ikna etmene bakar
Hayırlı olsun Erol abi fotoları bekliyorum özellikle krikonun detaylı çekersen memnun olurum abi bendede kriko sorunu var
Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın abi
Hayırlı olsun Erol abi fotoları bekliyorum özellikle krikonun detaylı çekersen memnun olurum abi bendede kriko sorunu var
Ne demek abi hiç önemli değil bide abi krikonun markasını biliyormusunkerem kardeşim bir önceki cevabımda ismini yanlış yazmışım . kusura bakma.(k ile m )yakın olunca aynı karışmış .ben hayatımda bu kadar mesaj yazmamışımdır .cevap vermeyi unuttuğum olursa kimse kusuruma bakmasın .
Ne demek abi hiç önemli değil bide abi krikonun markasını biliyormusun
umut kardeşim çok teşekkürler .aslında römork kasa ve alt yapı 18 ton için ama peder ilaveleri yüksek istemedi .bu kadar yeterli dedik .
Erol abi hayırlı uğurlu olsun, Mewlam kazasız bir ömür wersin...
O değil de dikkatimi çekti bu yaşta bile kelek kesen pederin ona şaştım
Ne demek abi hiç önemli değil bide abi krikonun markasını biliyormusun
http://www.trakkulup.net/threads/64140-14-tonluk-ikiz-dingil-romork
Konunun sonunda sanjımanlı tır/dorse krikosu var.. gürsah ın da kullandıgı bu tip...
İhtiyacı olan varsa konyada imalatcısından aldık piyasadan üstte erol abinin zikrettiginden daha uygun fiyata.. simdi netini hatırlamıyom.. ama bizzat üretci isi bu.. gidip gözümüzle de gördük.. hatta forumdan bahsetmistim.. ihtiyacı olan varsa arasın derim.. fotolarda marka/telefonu olcak..
Yalnız tarım romorku icin alcaklar.. yere basan ayak ucunun yaysız sabit olcagını ve biraz daha kısa olcagını hatırlatsın.. tarım romorku diye hatırlatın.. ne deseniz nasıl deseniz hepsini yaparlar.. yada en iyisi gursahın olculeri boyu ögrenin fotograflayın gonderin aynını yapsınlar.. zaten gursah da hazır alıp takıyo..
Römorkun krikosunun altına çıkma pulluk demirlerimden 2 tane yanyana kaynatın hiçbir yere gömülmez benim 2 römorkta öyle eger kriko vasatsa yani kaldiramiyorsa dayagin altina kütük koyun okun pimini takinca 50cm traktörü yürütünce kriko boşa cikiyor çok sükür bu 2 yöntemle hiç bi yerde takilmama sorunu yasamadimAbi seri-yavas 2 devri var.. cok yavas ama guclu.. lakin bizim romorku tepeleme pancar doldurduk.. fotoları zetor kısmında "burası bi pancar tarlası" diye paylasmıstım.. normal burdaki romorklar 5 ton alıyoda bizim romork 13 ton aldı.. bi heves kriko ilk deneme... kriko kalkma kalkacak ama bacagı topraga gömüldü kaldı.. altına tas vs beslemistikte yine pancar tarlası yumusak gömüldü.. bahara ayagın altındaki daireyi iyice büyütcem ama bilmiyom..
İkiz dingil romorku motordan sökmiyecen.. yada hidrolik kriko olcak.. yada motor kepceli olcak bizim gibi ok kalkmayınca kepceyi yere bastırıp arkayı ok hizasına indircen
Ben mi cok ugrasıyom.. yoksa millet romorku hic mi motordan acıp yüklemiyo çözemedim.. ama ömrümden ömür gidiyo.. biri buna makul mantıklı basit ucuz bi çözüm bulsun gari..