MALKARA GÜRŞAH TANDEM TIR TİP LASTİK RÖMORK NİHAYET YUVAYA GELDİ.

Hayırlı olsun.Gürşah 2007den beri kullandığımız bir römork. 3 ilave 14.300kg buğday geldi net bu sene.Bir sıkıntıda yaşamadık şu ana kadar.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle

teşekkürler kardeşim .daha iyisi sizlerin olur inşallah .bizim çok ta gözümüz yok zaten traktör ufak td85d ona 13 ton yeter .ileride traktör değişirse gerekli olursa 1 ilave arttırırız .

Hayırlı olsun Allah içini bol mahsülle doldurmayı nasip etsin bizim buralarda gürşah römork olmadıgından yorum yapamiycam lakin anlattığınıza göre gerçekten iyi bi seçim olmuş boşuna dememişler yapana degil yaptirana bakmak lazim diye siparişi güzel vermissiniz

Maşallah . hayırlı olsun bol kazanclar getire abi. Tercih konusunda Yılmaz bey ve Erkan bey tavsiye ettiyse zaten söylenecek söz kalmıyor.

çok teşekkür ederim .asıl tercih sebeplerini yukarıda yazdım . taban sacı 5mm+tonaj+tır tipi lastik+kasa alt kapağının dışı tahta içi saç vede dingillerin dolu olması .bunları kendim yerinde inceledim beğendim.onlarında tercihlerini aldım.sebeplerini sordum . tamamen örtüşünce karar verdim. İSTANBULDA bu lastiktede (KUMHO) istediğim genişlikte lastik ve jant buldum istediğim kadar genişlete bilirdim ama orjinalini bozmadım .

Hayırlı olsun Allah içini bol mahsülle doldurmayı nasip etsin bizim buralarda gürşah römork olmadıgından yorum yapamiycam lakin anlattığınıza göre gerçekten iyi bi seçim olmuş boşuna dememişler yapana degil yaptirana bakmak lazim diye siparişi güzel vermissiniz

çok teşekkür ederim kardeşim . allah sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah .beni cezbeden alt tarafın tarafı sağlamlığı. diğer özelliklerini zaten yazdım.

Hayırlı olsun Erol Abi'm. Şu kadarını söyleyim. Allah uzun ömür versin ama senin ömür onu eskitmeye yetmez :D

Foroğraf yok mu bu arada? Renkleri merak ettim.

yılmaz kardeşim çok teşekkürler . arabanın rengi traktörle uyumlu ( peder öyle istedi ) MAVİ . araba bugün gelecekti . bende gece geç vakte kadar havalimanında işteydim .geç kalktım baktım bir telefon arabayı getiriyoruz dediler .bende acele ufak bir kahvaltı hemen yola çıktım . araba geldi indirdik .biraz kontrol falan pedere şanzımanlı krikoyu gösterdik. çok beğendi . inanki yeni koyduğu şanzımanlı kriko 15 ton yükte bile 10 yaşında çocuk bile çok rahatlıkla çevirebilir . zaten benim beğendiğim en önemli olaylardan birisi buydu giğerlerinide yukarılarda yazdım. gürşahıın kendi sayfasındaki en alt kısımlardaki KIRMIZI VE YEŞİL renkli arabaların krikolarından istedim . sizlerede ayriyetten teşekkür ederim benim araştırmamın daha kısa olmasını sağladınız . fotoğrafları köye gidince ve aklıma gelirse çekip yüklerim inşallah .
NOT:teşekkür için telefondan dün iki defa aradım telefonu çaldı ama dönüş yapamadın .daha sonra görüşürüz . biz önce takımları düzüyoruz . bakarsın aniden TRAKTÖr de gelir. pederin sağı solu belli olmaz çok ani karar veriyor .bunuda öyle yaptı zorla 2 ay araştırmama müsade verdi .

Erol abi.. bahsettigin tır/dorse krikosu... yabancı sitelerde gördüm.. ülkemizde ilk ve tek Gürsah da gördüm.. baska yok..

Gürsah ne fuarda ne reklam ne bise.. bikac yıl önce izmitte eski demirci ve usta birinden duydum.. sonra tekirdaglı bicerci bi amcayla gidip yerinde gördük..

Özeti sudur; cok meshur lokantalar/köfteciler vs vardır türkiyede herkesin duydugu/bildigi.. bi de onlardan da iyi ama yöresel kimsenin bilmedigi yerler vardır.. Gürsah tam öyle.

Senin romork ölcü dizayn olarak sürekli üretip sattıgı kemiklesmis bi model.. gözümle görmüs gibi bildim:)

Benim elime gecse korkmadan 20 ton atarım.. adım gibi de eminim tık demez:) iyi para ama cok cok iyi tercih.. tekrar hayırlı olsun..

Erol abi.. bahsettigin tır/dorse krikosu... yabancı sitelerde gördüm.. ülkemizde ilk ve tek Gürsah da gördüm.. baska yok..

Gürsah ne fuarda ne reklam ne bise.. bikac yıl önce izmitte eski demirci ve usta birinden duydum.. sonra tekirdaglı bicerci bi amcayla gidip yerinde gördük..

Özeti sudur; cok meshur lokantalar/köfteciler vs vardır türkiyede herkesin duydugu/bildigi.. bi de onlardan da iyi ama yöresel kimsenin bilmedigi yerler vardır.. Gürsah tam öyle.

Senin romork ölcü dizayn olarak sürekli üretip sattıgı kemiklesmis bi model.. gözümle görmüs gibi bildim:)

Benim elime gecse korkmadan 20 ton atarım.. adım gibi de eminim tık demez:) iyi para ama cok cok iyi tercih.. tekrar hayırlı olsun..

umut kardeşim çok teşekkür ederim . aynen dediğin gibi . kriko özel . tonaj olarakta zaten kendisi hiç korkmadan 20 ton atabilirsin dedi . beğendiğin için tekrar teşekkür .