Daha hiç göndermedik abi tahmini 6,5 ton şeker oranı 19dan aşağı gelmiyor gönderenler öyle söylüyorDekardan kac ton aldin.
Hidrolikte problem yaşıyorum abi bir sorun var yağ çok çabuk ısınıyor ikinci pompayı yiyecek gene az kaldı servis çözemiyor onun dışında memnunum 20 gündür gece gündüz pancar söküyoruz 24 saat dayanıklılık testi [emoji3]Bereketli olsun.Valtra canavar.Sorunsuz bir makina anladığım kadarıyla.
Kardeş bu göl pınar akderesi yani hurman çayımıSağol abi teşekkür ederim yanlış anlaşılacak bir şey yok sende bu işi yaptıysan bilirsin hep böyle değil arada bazı yerler boyle yüksek oluyor bende güzel gözüküyor diye orayı çektim
Suda kuyu değil kaynak çıktığı gözün resmide aşağıda kızsa videosu var su buz gibi
Ekli dosyayı görüntüle 41913
Darende nin neresi sizin orasıKardeş bu göl pınar akderesi yani hurman çayımı
Hayır gürün gökpınarKardeş bu göl pınar akderesi yani hurman çayımı
Benim köyüm günpinar köyü bir ilerideki köyde çalışıyoruz sizin yapalağı geçince yeni köy diye bir yer var onuda geciyorsun başdirek köyü var araziler oradaDarende nin neresi sizin orası
Anladım kolay gelsin Elbistan şeker fabrikası na gönderiyorsunuz dimiHayır gürün gökpınarBenim köyüm günpinar köyü bir ilerideki köyde çalışıyoruz sizin yapalağı geçince yeni köy diye bir yer var onuda geciyorsun başdirek köyü var araziler orada
Sizin orada şahane fasulye olur ekiyormusunuzKardeş bu göl pınar akderesi yani hurman çayımı
Yok malatya ile çalışıyoruzAnladım kolay gelsin Elbistan şeker fabrikası na gönderiyorsunuz dimi
Busene sizin oradan kale altılı biri ekti dekardan 60 kg aldı yapamadıSizin orada şahane fasulye olur ekiyormusunuz
Mevsimler çok ama çok değişmiş.Geçen sene tam bugün karda pancar söküyormuşuz şimdi yaz gibi Ekli dosyayı görüntüle 42507Ekli dosyayı görüntüle 42508
Aynen öyle oldu buseneMevsimler çok ama çok değişmiş.
Hidrolik tazyik sübabını değiştirmelisiniz, kardeşim.Hidrolikte problem yaşıyorum abi bir sorun var yağ çok çabuk ısınıyor ikinci pompayı yiyecek gene az kaldı servis çözemiyor onun dışında memnunum 20 gündür gece gündüz pancar söküyoruz 24 saat dayanıklılık testi [emoji3]
Sağol teşekkür ederim sonbahar çok kurak gidiyor hayırlısı olsun diyelimBereketli olsun kolay gelsin bu sene mevsimler iyice karıştı pancar sökümünü bitireli neredeyse 1 ay olacak hala güneşli sıcak devam ediyor hayırlısı bakalım
Gecen yıl bir arkadaş,seyrek düşmüş cok büyümüş pancar için "okula başlama çağı gelmiş "gibi bir espiri yapmıştı. Cok gülmüştüm. Seninkide öyle oldu...Kolay gelsin bereketli olsun
Sondan 2. Fotoğrafı tavuk sandım [emoji28]
Bereketli olsun emreBu seneki pancar sezonundan
Ağırlık aranka ve diğer çeşitlerde
_ muhikan
_ indira
Verim 8 dekar yeri söktüm taze kan lazımdı hemen nakite çevirmek için 46 ton verdi en kötü yer
_ dekar 5700 kg net verim çeşit aranka şeker 19,4 geldi.
Ortalama verim 7 ton alırsam yeter.
Ekli dosyayı görüntüle 54165Ekli dosyayı görüntüle 54166Ekli dosyayı görüntüle 54167Ekli dosyayı görüntüle 54168Ekli dosyayı görüntüle 54169