Yeni powershuttle ve 12×12 şanzuman olanları kastestmiştim hocam biliyorsunuz piyasadakiler mekanik shuttle ve eger sürüngen istemezseniz 8×8 şanzumanJx75c piyasada zaten usta ikiside aynı traktor sayilir zaten ama jxc nin motoru fpt galiba
Ozaman ayri usta ama casenin motordan dolayi 1 adım öndedir bana göreYeni powershuttle ve 12×12 şanzuman olanları kastestmiştim hocam biliyorsunuz piyasadakiler mekanik shuttle ve eger sürüngen istemezseniz 8×8 şanzuman
Ozaman ayri usta ama casenin motordan dolayi 1 adım öndedir bana göre
Hocam biri fpt motor biri ttf motor o yüzden dedim yoksa bir farkları yok dedim zaten bende yani fiat motor daha ağır bastığı için performans güç açısından daha iyi gibi duruyormotordan yana neden üstün tamam motor %100 ithal olabilir ama yerli motorlarından %80 parçaları ithal ve yine new holland 35 senedir çalışan ttf ler varsa daha fazlasına gerek yok.
Tt 4 75 de kabin güzel kapılar bütün cam çok ferah görüş açısı genişHocam biri fpt motor biri ttf motor o yüzden dedim yoksa bir farkları yok dedim zaten bende yani fiat motor daha ağır bastığı için performans güç açısından daha iyi gibi duruyor
bence jxc ile tdd bluemaster serisi kıyaslanır tt4 ler tdd lerden biraz daha ufak boyutlu
Td serileri 2018 de yenilenecekmiş bakalım ne yapacaklarEller çıkar Ay a biz kalmışız koç a.
Soyadıma laf söyletmem ağabey[emoji4] bozuşmayalım sonra.[emoji2] [emoji2] [emoji5] [emoji5]Eller çıkar Ay a biz kalmışız koç a.
jxc lerin hidrolik kapasitesi falan düşükmüş yeni çıkan jxc ler belki düzeltilmiştir boyle seylerjxc ufak yapılı hidrolik kolları 2150 kg kapasiteli bir traktör
Nasıl bir yenilik geliyor paylaşırmısın
bravo kardeşim tebrikler 🖒🖒4 silindir motor var standart olarak 12x12 vites var power shuttle modellerde opsiyonel olarak 20x20 sürüngen vites imkanı sunuluyor standart olarak elektro hidrolik diferansiyel kilidi ve çift çeker sistemi 3.000 kg a varan hidrolik kaldırma kapasitesi standart elom( elektro hidrolik lift o matic mekanik akü şalteri yolcu koltuğu vs vs