Ls PLUS70

Ynt: Ls PLUS70

yahu usta nedense benimde içim bu LS lere ısınamadı yav ne bileyim hiç sağlamlıkta flan şöyle bakarak güven vermiyo bana hiç . tabi ön yargılı davranıyorum kullanmadım flan o ayrı da :)

şanzımanımda uğuldu falan yok kardeşim hiç birimizdende böyle bir şikayet fabrikaya bildirilmedi ben 70 liğin sahibiyim kim dedi sana böyle bir sorun olduğunu:D gelen uğuldu sesi orjinal sesidir serinin hepsinde bu ses cıkar:D

teke link=topic=43413.msg589671#msg589671 date=1336215686' Alıntı:
şanzımanımda uğuldu falan yok kardeşim hiç birimizdende böyle bir şikayet fabrikaya bildirilmedi ben 70 liğin sahibiyim kim dedi sana böyle bir sorun olduğunu:D gelen uğuldu sesi orjinal sesidir serinin hepsinde bu ses cıkar:D

Değerli arkadaşım,geçtiğimiz hafta 70 lik olan tarlada ayçiçeği ekerken şanzuman arızasından dolayı tarlada kaldı, kamyona yükleyerek servise gitti. 80 lik olan da satılık ama satamayacaklarından dolayı komisyoncuların hiç birisi almıyormuş... Şanzumanlardaki uğultu sesi sorununu bana kim dedi sorunuza gelince, o uğultu sesi için buraya bir sürü eleman gelip gitti,hatta içlerinden Kore den gelenlerde vardı. Eksradan bir uğultu sesinin olduğunu onlarda kabul ettiler,ama traktörlerin sorunları şu an için çözülmüş değil. Daha detaylı bilgi edinmek isterseniz,özelden bana ulaşırsanız size yakın akrabam olan 80 liğin sahibinin telefonunu verebilirim, aklınızdaki soru işaretlerini o daha iyi cevaplayacaktır. :)

valla kardeş burada 10 tane oldu ve her iştede kulanılıyor hiç birinde sorun cıkmadı hatta bendeki 70 lik 1500 saatte tık yok maşallah ayrıca servis sıkıntısıda yok telefon açdımmı 1 saate kalmadan geliyorlar konya ılgın argıthanı kasabası