LS Plus 70 Almalı mıyım?

Ynt: LS Plus 70 Almalı mıyım?

Kubota ile ne gibi bir fiyat farkı olur bilmiyorum ama ben olsam Kubota alırdım. Belki Kubota LS ' den daha ucuz bile olabilir.
Nedendir bilmiyorum ama LS bana pek güven verici gelmiyor.

Holland link=topic=47539.msg458051#msg458051 date=1319054621' Alıntı:
Kubota ile ne gibi bir fiyat farkı olur bilmiyorum ama ben olsam Kubota alırdım. Belki Kubota LS ' den daha ucuz bile olabilir.
Nedendir bilmiyorum ama LS bana pek güven verici gelmiyor.
yok kubota ikinci elleri bile sıfır satıldıkları paralardan yüksek rakamlara alıcı buluyor ls i ben bursa fuarında inceledim kubota ile arasında çok fark var accentle &corolla gibi

ls alıpta sorun yaşayan duymadım arkadaşlar
hatta bizim burda bir arkadaşım baya bi çiftçi yani
3 tane traktörü var nh yi ls ile takas etti çokta nenmunum diyor
amacım farklı traktörler kötülemek deyil
ama alıpta menmun deyilim diyen kimseyi duymadım

baba herşey güzelde o vites ne öyle , traktörden tiksinmeme neden oldu geçirmek için çaba ve vakit harcamak gerekiyor mesela 2 den 3 e geçirmek isterken o kadar çok vakit harcıyosunki bırak geçirme 2 ile tekrar hızlan

tabıkı ls 4*4 derım yakıtta çok ıdeal vede konforlu 3 devır pto 540 750 1000 ve 4 çıkış. shutle çok güzel bence nevholland marka sadece ama artık ulkemızde markacılık bıttı dıyebılırız.yanı özellik konfor ve yakıt diyosan ls... bıde arkasında anadolu gurubu var yanı kotu bı mal olsa arkasında durmaz anadolu gurubu...

bende ls70plus var alalı nerdeyse 1 sene olacak malım diye söylemiorum şimdiye kadar bir kusurunu görmedim yazın sabah 7 den gece 1,2 ye kadar hiç durmadan haşbay da çalıştırdım tık bilen demedi saat gibi çalıştı yakıt durumu nh baya bi düşük servis durumu sağlam nezaman ararsan ara ulaşırsın :S