LPG Lİ TÜMOSAN

Ynt: LPG Lİ TÜMOSAN

keykubat nickli abim haber şeklinde ve sistemle ilgili linkler vermiş,ben de uygulamalarıyla ilgili bir link vereyim

http://www.ankaralpg.com/

Aslında bu dönüşümü güç artışı için de kullanıyorlarmış avrupada ingilizce bir döküman da bulmuştum bilgisayara kayıtlıydı ama şu an bulamadım.Bence bu tarz birşey düşünülüyordur yoksa diğer türlüsü çiftçiye kar değil zarar olur bence...

lpg li yerine cng li (doğalgazlı) üretseler daha iyi olur. doğalgaz lpg den çok daha ucuz
önümüzdeki yıllarda doğalgaz ile çalışan taksi ve belediye otobüsleri çoğalacak

arkadaşlar lpg ' li traktörün şuan seri üretimi yoktur ve piyasayada satılmamıştır.ar-ge çalışmaları devam etmektedir.

yazın kiraz festivalinde vardı bu adamlara bi çalıştırın görelim sesi falan dedik adam 'tabi arkadaşlara söylim size yardımcı olurlar' dedi kayboldu çalıştırmadılar ıh-*-s prototip olduğundan bence daha çalışmıyor ıh-*-s