4 yılda çatlamaya başladı daha ne istiyon. Lastiğin raf ömrü zaten 5 yıl..traktörün ayakları petlas takılı çatlama ben dede oldu ben çapa makinesine gübreyi köyde doldurup gitmişdim mısır çapasına ondan oldu demişdim 4 yıl da çatlamya başladı
Petlası araplar aldı yatırım yaptılar diye aldanıpda sakın almayın.Petlas kullanıpta sorun yaşamayan nerdeyse kalmadı.
2013 yılında exper istedim petlastan adam geldi yazdı çizdi gitti.
Sonuç kullanıcı hatası omuzlarda yorulma uygun olmyan hava basıncı.
Çin malı aldık yarı fiyatına aynı yerde petlas 2 yıl dedi çin malı adı henan lastik 7 sene gitti ne olcak.
lastiği ilk defa petlastan gördüğümüz için ölçmeyi tartmayı bilmiyoruz.
Biz artık petlasa para vermiyoruz.
Aynen petlas özka lastik diye alınmaz bence. Allah korusun remork büyük traktör büyük diye yükü sararsın yolda patlar. Hayatına mal olur.Abi bizim römork var aksoylu marka idi ayağında lastik 25 sene gitti marka filan kalmadı üstünde mm mm çatladı 2-3 sene oldu değiştirdik.
Yapan da yapıyor petlas 5 sene gitsin hadi.
Eski bir römork var en az 20 senelik. Üstündeki Petlas'ta ufak ufak çatlaklar var. 4 yıllık lastikte de aynısı yaşanıyorsa malzeme kalitesi düşmüş anlaşılan...
1976 model Good-year keçi izi römork lastiği,10 kat, 30 sene kullandık, pırtıklar bitik, taban sağlamdı.Lassa traktör arka lastiği 10 sene 4000 saat kullandık,taban sağlamdı, kaplama yaptırsak 7-8 sene daha kullanılırdı. Eskiden kullanılan malzeme ve teknoloji mi eskidi.Malzeme kalitesi mi düştü.