Landwirtschafts Simulator 2008 Test Resimleri (Bölüm 1)

Ynt: Landwirtschafts Simulator 2008 Test Resimleri (Bölüm 1)

mustafa pardon yaws tmm arama yapardık ama sen oyun burda die yazınca bende yanlış link werdin sandım pardon

arkadaşlar diğer oyunlar bölümüne ls mod diye başlık açtım orda bi eklenti var biçerdöverin ve traktörlerin arka lambaları da yanıyo o eklenti paketini tavsiye edebilirim oynayanlar için...resimler için teşekkürler..

dgnn link=topic=3237.msg42902#msg42902 date=1212481860' Alıntı:
arkadaşlar diğer oyunlar bölümüne ls mod diye başlık açtım orda bi eklenti var biçerdöverin ve traktörlerin arka lambaları da yanıyo o eklenti paketini tavsiye edebilirim oynayanlar için...resimler için teşekkürler..

O eklentiyi gördüm ama hangi oyun olduğu için söylememişsiniz. Oraya yazarsanız LS 2008 için diye daha kolay anlaşılır.

BENDE BU OYUNUN DEMOSU VAR BU SİTEDEN OYUNU İNDİRDİM(FULL)4 LİNK BOZUK DİYE Bİ HATA VERİYO

Demosuna yama eklenmez, zaten 2 dakika bişey oynayabiliyorsun demoyu yama ekleyip ne yapacaksın? Oyunun tam sürümünü indirenler var, kuranlar var sorun olmadığını düşünüyorum linklerde...

bu oyuna yama nasıl koycaz yamayı koyunca ekrana geliyomu oyunda