Ilk defa tumosanin yetisemedigi bi traktor gordum. Tumosanin onu kalkmasina ragmen yinede yetisemiyor. Helal olsun Landiniye.
https://youtu.be/OGZiJzyo1VA
https://youtu.be/OGZiJzyo1VA
Tumosan ne ictiyse aynisindan benim td65d ye gerekO değilde tumossna ne koymuşlar öyle motor sahlana sahlana gidiyor
Tumosan ne ictiyse aynisindan benim td65d ye gerek
Yere basmamasinin sebebi devamli yönde pullugu kaldiriyor salsa motor bayiliyor sırf yariş için ego için devir düşürmüyor oysa landininin haberi yol sanıyor ki tümo aynı derinlikte gecirip geliyor bu sahtekarliktırön tekerin kalkması demek güç kaybı demek çekişde azalma demek malumunuz. o teker yere bassın bak nasıl yakalıyor.
Landini uzun süredir dikkatimi çeken bir traktördü gerçekten boşuna dikkatimi çekmemiş birinde yek çeker 5 12 taktıklarını görmüştüm.
Aynı konuda bende süpheciyim ve bilgimde yok. Ama bu videodan sonra bu çekişten sonra az yakacağınıda sanmam.Acaba yakıt konusunda da o kadar iyi mi
Neden az yakmaz peki rahat giden motor her zaman az yakar zorlanan motor çok yakar bendede Landini var Powerfarm 90 yakıt ve çekiş olarak çok menmunum sitede benim videolarım ordan bakabilirsinizAynı konuda bende süpheciyim ve bilgimde yok. Ama bu videodan sonra bu çekişten sonra az yakacağınıda sanmam.
Öyle diyorsunda çok çekmesi rahat gitmesi silindir hacmi net bg gücü bunların artmasıyla doğru orantılıdır bunların artmasıda yakıtın artmasını sağlar.Neden az yakmaz peki rahat giden motor her zaman az yakar zorlanan motor çok yakar bendede Landini var Powerfarm 90 yakıt ve çekiş olarak çok menmunum sitede benim videolarım ordan bakabilirsiniz
Videodaki traktör 92 beygir ve pullukta tam Hakkı.Öncelikle traktörün bu kadar rahat gitmesinin sebebi motor şanzuman uyumu çok iyi bu da traktörün rahat çekmesini sağlıyor.Uygun ekipman takıldığı müddetçe traktörün yakıtına etki eder.Yüksek beygir traktör çok yakar düşüncesi yanlış güçlü motor sadece yolda fazla yakar..Öyle diyorsunda çok çekmesi rahat gitmesi silindir hacmi net bg gücü bunların artmasıyla doğru orantılıdır bunların artmasıda yakıtın artmasını sağlar.
Bak kardeş ben burda landini kötülemek felan istemiyorum öyle bir tavrımda olmadı zaten yaptığını başarılı buldum fakat yakıtını bilmiyorum dedim ki az yakacağınıda sanmam çünkü 100 lük bir traktör yüz beygirin üzerinde güce sahip olabilir bu da yakıtı arttırır. Ki yüksek beygir her türlü çok yakar şimdi gelipte burda yüksek beygir az yakar deme yanlış olur.Videodaki traktör 92 beygir ve pullukta tam Hakkı.Öncelikle traktörün bu kadar rahat gitmesinin sebebi motor şanzuman uyumu çok iyi bu da traktörün rahat çekmesini sağlıyor.Uygun ekipman takıldığı müddetçe traktörün yakıtına etki eder.Yüksek beygir traktör çok yakar düşüncesi yanlış güçlü motor sadece yolda fazla yakar..
1880 lerde kurulmuş çok eski ve köklü bir firma...Landini 1980 lerde kurulmus bi firma traktor gecmisi cok eski sonucta o bi italyan birakinda az yaksin. Yillarin tecrubesi var.
Evet yanlis yazmisim 1880 pardon.1880 lerde kurulmuş çok eski ve köklü bir firma...