landini 8860 goble ile kanola yeri hazırlıyor

Ynt: landini 8860 goble ile kanola yeri hazırlıyor

kolay gelsin kardeşş ,bende bu alettn almak istiyorm 100 hp we üstü motora koşcam.mısır tarlası hazırlarmı.artık pullkkla sürmiim diyorm döşemenler yaylı tırmık war büyük 14 yada 16 lı.bu goble ve onla hazılamak istiyorm ayrıca yulaf ekerkende kullanıcam.ama asıl sorum minimum ne kadar mesafede dönebiliyor benim işlediğim en büyük 7- 10 en küçük 0.7 dekar arazi war oralarda çalışırmı acep. babamla itilafa düştük dönmez buralarda napacan diyo yoksa para wermez bende alamam. karış-*-s

doganbey1 link=topic=26268.msg302433#msg302433 date=1287430432' Alıntı:
adaş eline sağlık. kolay gelsin.
eyvallah saolasın adas
agusta80 link=topic=26268.msg302445#msg302445 date=1287432298' Alıntı:
kolay gelsin kardeşş ,bende bu alettn almak istiyorm 100 hp we üstü motora koşcam.mısır tarlası hazırlarmı.artık pullkkla sürmiim diyorm döşemenler yaylı tırmık war büyük 14 yada 16 lı.bu goble ve onla hazılamak istiyorm ayrıca yulaf ekerkende kullanıcam.ama asıl sorum minimum ne kadar mesafede dönebiliyor benim işlediğim en büyük 7- 10 en küçük 0.7 dekar arazi war oralarda çalışırmı acep. babamla itilafa düştük dönmez buralarda napacan diyo yoksa para wermez bende alamam. karış-*-s
eyvallah saolasın abi.öncelikle büyük arazilerde dha ideal ama pistonlu olduğu için kaldır dön geri gel rahat yani bi extra zaman gün gerektirmiyor daha önce ekipman lar bölümünde paylastığım bi farklı çeşit goble de var hidrolik kollarına takılıo o küçük arazide daha pratik

anladım nail saol o bahsettğini inceledm ben hatda yapım aşamasndaydı vazgeçtim adapazarnda çok var pek beğenmedm doğrusu onu, ben gene bu pistonlulurn küçüklerine bakıcam galiba daha rahat döner gibimee geliyo alırken sana dönerm gene bi mahsuru yoksa.hatda yakında gelcem o tarafa muratlıya uğrarım.kolay gelsin tekrar.

agusta80 link=topic=26268.msg302486#msg302486 date=1287465679' Alıntı:
anladım nail saol o bahsettğini inceledm ben hatda yapım aşamasndaydı vazgeçtim adapazarnda çok var pek beğenmedm doğrusu onu, ben gene bu pistonlulurn küçüklerine bakıcam galiba daha rahat döner gibimee geliyo alırken sana dönerm gene bi mahsuru yoksa.hatda yakında gelcem o tarafa muratlıya uğrarım.kolay gelsin tekrar.
eger arazin büyük degil parçalıysa dönmek sıkıntı olur diye düşünüyorsan vanbey al goblenin tek sıra hali sagde idrolikte kullanılıyor bizde kullanıyoruz http://www.google.com.tr/images?hl=tr&q=vanvey&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=3ji9TJCkMYjtOY_uzD8&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=2&ved=0CCgQsAQwAQ&biw=788&bih=391 burdada resmi var

saol sefa onlara baktım ben burda çalışmaz diye düşündüm topraklar sert biraz hafif kalmasın adapazarnda çok war 2500 e yapıyordu sıfırını vazgeçtim...gelip seninkini görmek isterm.warsa arpa da alırm hem..

agusta80 link=topic=26268.msg302650#msg302650 date=1287512320' Alıntı:
saol sefa onlara baktım ben burda çalışmaz diye düşündüm topraklar sert biraz hafif kalmasın adapazarnda çok war 2500 e yapıyordu sıfırını vazgeçtim...gelip seninkini görmek isterm.warsa arpa da alırm hem..
valla abi arpa yok ya ekmedikti bu sene birde piyasada tohum yok millet saldırıyor birbirine birde vanbey ayçiçek ekilp sonrasında bugday ekilicek yerlerde ve nadasın üstüne tohum yeri azırlamada ve tohum kapmada süper bir alet yinede sen bilirsin

anladım sefa ben denemeden almıcam ama bide telefnunu atarmısn özelden numaralar gitdi bende de.

agusta80 link=topic=26268.msg302486#msg302486 date=1287465679' Alıntı:
bu pistonlulRA nazaran onlar daha iyi daha ağırlar ve cimini pistonla kontrol edion daha pratik
http://www.trakkulup.net/fotograflar-videolar/farkl305-bir-231e351it-goble/