MERHABA ARKADAŞLAR
EĞER VARSA İSTEK VE ŞİKAYETLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM
BEKLİYORUM LAMBORGHİNİCİLER
EĞER VARSA İSTEK VE ŞİKAYETLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM
BEKLİYORUM LAMBORGHİNİCİLER
abd_kangal link=topic=1428.msg13862#msg13862 date=1204539730' Alıntı:[size=18pt]arkadaşlar sizlerden paylaşım bekliyoruz [/size]
salih kardeş ben varımya lamborghini kullanıcısı birde tutulmamadı sözün biraz yanlış çünkü bir kullansan tadına doyamassın bir performans var inmek istemezsin ıuy*u-*salih link=topic=1428.msg16355#msg16355 date=1205363315' Alıntı:ya bu sıtede lambo kullanan yok kı ne resmı beklıyosun
ben lambonun formula130 larını gordum baya guzelgıdıodu ama yınede kalıbının motoru deıl gıbı geldı taktıkları pulluk 5lı donerlı onu super cekıodu * onde hıdrolıgıde vardı ama eskı modeldı bızım burda hıc tutulmadı ama cekısı yıne ııyıı baya serı kaccıo
evet üzerlerinde DEUTZ motor var ve DEUTZ motorları çok yakmaz,kullandığım için biliyorum.Tutulmadığının sebebi reklam ve tanıtıma girmiyorlar.Sonra bilmediğimiz için yüzüne bakmıyoruz.Ben bile deutz motorlarını yıllardır duyardım ama taki alıp kullanana kadar böyle bir traktör olduğunu bilmezdim.Bi kere kim ne derse desin yakıt az,akşama kadar hangi traktörün ne kadar yaktığını ölçüyorum(Ayıptır söylemesi petrol istasyonumuz var da).Erkunt,new holland,tümosan...Gerçekten bunlardan az yakıyor , sağlam ve güçlü...s@rk@n link=topic=1428.msg523318#msg523318 date=1327844586' Alıntı:ben eskişehirliyim arkadaşlar ve hç lomborgini kulanan veya alan görmedim
yanılmıyorsam hepsinde deutz motor var ve yakıt çok ve tutulanbir traktör değil diyorlar
şimdi ki modellerin de içeride merak etme ama dışarıda oluşu daha iyi,çünkü dışarıda olduğu zaman tozu fazla emmiyor...hacimmet link=topic=1428.msg287804#msg287804 date=1281106730' Alıntı:bence tipten kaybediyor önce şu hava filtrelerini içeri alsalarya