l 95 ormanda iyi seyirler:)sonraki gün.

Ynt: l 95 ormanda iyi seyirler:)sonraki gün.

doganbey1 link=topic=30531.msg258829#msg258829 date=1267800091' Alıntı:
osman abi senn steyr kaç modeldi ve sana bu motor kaç paraya geldi söylersen sevinirim
94 modl styr 8073 15 bine aldım 2 yıl önce wadeli hid direksiyonu kendim taktım we 4 lastik aldım kullandım.14500 e peşin sattım.20 peşin ödedim 35000 e bana gelişi war l 95 in.steyrn fotoları war sitede.wideosuda war.l95 in kabin sonradan tek sıkıntı o çok ses alıyor içine 3800 saatte çanakkale biga dan çıkma lastikleri fane değil.şu an ön çekerler takıklı kaldı çıkmıyor baktırıcam başka sorun yok şuan için.

abi biga dan motor alındı mı düşnmek lazım oralarda da çeltik ekimi var dikkat etmek lazım.güle güle kullan.2-3 günden beri senn l 95 rüyama giriyor Allah hayırlara çıkarsın

hayırdır inşallah :Dwalla baktık ettik aldık ne çıkar bilmem :Sztn ön çekerler takılı kaldı çıkmıyor alk-*s.şunu söyliim bende hep bitik olsa gider.1 dönüm arazim wartraktörü koysam kaplıyor ztn gezinip duruyorm işte zuha-*-s

doganbey1 link=topic=30531.msg259436#msg259436 date=1267976879' Alıntı:
:D ömürlük o zaman. peki neden aldın abi büyük motor
ben bi bilsem sana dicem ama bende bilmiyorm. :Sşimdide joohn dere 6430 da gözüm war.babam kızıp duruyo kız-*sw 50 inek olunca alırım ama anlaştık. şu an 10 inek war. alk-*sdoğanbey ben foto yüklüyemyorm bi yardımcı olsana eskiden yükleniyodu atmak istediklerim war. anlş-*sön çekerleri yaptık bu arada altdaki kabloları koparmış dallar.

abi ben bu aralar yoğunum ama sen bnm maile atarsan fotoları ben onları yüklerim. sende bnm gibi 4x4 hastasısın anlaşılan bende istiyorum:D

s.a hayırlı olsun l95 in. usta sana bir sorum olacak önünde yakıt düşürücü aparat nedir? bilgi verirsen sevinirim. bizimde yakıt problemimiz varda ..

266g yi dağ panteri ilan ediyorm, gerçekten l95in çıkamadıgı yerden çıkıyorsa, videoları zevkle izledim.
bu arada motorun hayırlı olsun bende dikkat ettim traktör 4x3 asılıyor ve ön çeker tutunamıyor.
aslında phantomlardan düşünseydin o tam buraların malları bence.