http://www.dailymotion.com/video/xcfkzi_yola-çıkış_autoabi 266 burda takılmadi mesela.şimdi bide yola çış war ordada iki ileri grri yaptı çıktı sinir oldum:(nailyetek link=topic=30531.msg258049#msg258049 date=1267558955' Alıntı:' L 95 ile MF 266 nın geçtiği çıktığı yerden ben çıkamıyorum' deme bu sitede döverler seni haberin olsun.. ;D
ewet kırmızı tulumlu benim ztn.adamlar iyi çekim yapamıyolar mecbur ben çekiyorm.bikaç tane daha atıyorm.şimdi.ceya023 link=topic=30531.msg258118#msg258118 date=1267570747' Alıntı:tanesi 30kg tek tek alamadınız mı body ede gerek yok orda kütük kaldıran adamalr yeter acayip omuz ve sırt çalıştırır orman işi
sonuna kadar izledim römork devriliyor sen resim cekmek için kapıyosun kamerayı snaırım
anladım kardeşim şimdi şöle ben orman işi yapmıyorm çiftçiyim.motoru yeni aldım daha önce 73 steyr wardı 266 sahibi ormancı massey de diğer wideolar war.ben idda üzerine gittdm ama 266 aynı yükle daha gidiyor orasıda çok bataklık sulak biyer.benim motor ağır we seri kalıyor oydurup batıyor 5 kez batdı 6 saat uğraştık orda.malumun 4x4 deil.senin sölediklerine gelince haklısın ama okadar para werip motor ormana sokulmaz burda genelde yazın çekerler odunları.birde burda motorların önünde makara sistemi war 3 milyarlık honamag oralardan 5 tonla çıkıyor en kısa zamanda çekip atarım buraya ztn burda traktörlerin %80 steyr ormnan olsun bahçe olsun rakiplerinden awantajlı.en büyük motor bende şu an.çiftlik hariç orda 2 tane 5060 war.durum böle 50 lira nakliye için 40 binlik motoru kimse sokmaz buraya dimi.ben hariç benide parayla kimse gitiermez çekim yapmaya geldim sizin için.;;)ceya023 link=topic=30531.msg258129#msg258129 date=1267572075' Alıntı:bu kadar eziyete degiyormu bu iş bari videolar çok guzel baya action var.. ama sanırım ince teker traktör daha iyi gider oraya gibime geldi zeminin üst 40-50cm imi gevsek altı sert zanırım traktör gömulmuyor ama lastikler yeride tutmuyor.. balon tekerlekler traktörü çok yoruyordur orda.. buraya dört tekeride kilitlemeden gidemessin l95 e yada eski fiatlara göre degil td serisi burda daha cok iş görur.. ama şahsen sana bi ara kubota marka traktörleri incelemeni tavsiye ederim sizin bu işte süper giderler fiyatlarıda cok uygun ben bakmıştım.. mesela ön dingil konik dişli çamur toz falan hiç bişey arasına girmiyor yaglamayada ihtiyacı yok kırımıda süper.. tekçekerler gibi.. sizin için iyi olur ve zaten pirinç tarlalrında çalışmak için üretilmiş çamuruda sever bence burada erkuntun performansı nasıl olur merak ediyorum bayırlarda özellikle çok iyi ben kullanıyorum..
baharda inşallah ama ekipmanım yok : ' ( cçr-*-sceya023 link=topic=30531.msg258131#msg258131 date=1267572271' Alıntı:eyvallah izledim hepsini baya guzel videolar emegin için teşekkurler.. L95 i tarlada görmek daha guzel.