Ynt: KURTLAR VADİSİ PUSU
Abi tam ustune basmissin benimde bazi diyeceklerim var ama iste biliyorsun sitede yasak
nt@hmet link=topic=1848.msg87919#msg87919 date=1224857656' Alıntı:öncelikle mustafa ve diğer yönetici arkadaşlardan özür diliyorum burası bu yazılar için yeri değil ama yukarıda bir soru sorulmuş cvp yazmak zorunda hissettim kendimi
PKK terörünü Ergenekon çıkartmıştır... Başlattıktan sonra, bitmemesi için her şeyi yapmıştır... Niçin? Çünkü PKK terörünün gölgesinde şu ana kadar yüz milyarlarca dolarlık rantlar, vurgunlar elde edilmiştir...
PKK eşittir, büyük uyuşturucu kaçakçılığı.
PKK eşittir, büyük miktarda silah, cephane, savaş malzemesi kaçakçılığı.
PKK eşittir, büyük miktarda koyun kaçakçılığı.
PKK eşittir, akaryakıt kaçakçılığı.
PKK eşittir, yüz milyarlarca dolarlık kara para.
1984’ten bu yana PKK yüz kere bitirilebilirdi, bitirmediler, bitmesine izin vermediler.
Bir ara PKK, MKE (Makine Kimya Endüstrisi) kurumunun ürettiği mermileri kullanmıştır. Bunu manası nedir?
PKK’yı kuranlar, PKK’yı koruyanlar, PKK’yı bitirmeyenler, bitirtmeyenler, PKK’ya destek olanlar 40 bine yakın vatandaşımızın katl edilmesine sebep olmuşlardır.
PKK’nın gölgesinde yapılan uyuşturucu, silah, koyun, akaryakıt kaçakçılığından binlerce kişi süper zengin, dolarla mülti milyoner olmuştur. Onlar hiç bu terör savaşının bitmesini isterler miydi?
ulusalcı(!) doğu perinçek in apoyla samimi fotoğrafları senin için bir şey ifade etmiyor mu kardeş??
daha çok şey var anlatıcak ama özel olarak tartışmak isteyen varsa msn e gelsin..kurtlar vadisini tebrik ediyorum..
Abi tam ustune basmissin benimde bazi diyeceklerim var ama iste biliyorsun sitede yasak