Ynt: KURTLAR VADİSİ PUSU
bende onu çok merak ediyorum hasan ama benim kanaatime göre bayramdan sonra başlayabilir..
bende onu çok merak ediyorum hasan ama benim kanaatime göre bayramdan sonra başlayabilir..
ağır abi nin dizisi başladı ....dizi saatinde ağır abiyi bulamayız...ağır abi link=topic=1848.msg83403#msg83403 date=1223656104' Alıntı:ya cok ezmısler polat ve admlarını ya olmazkı canım
ağır abi link=topic=1848.msg83403#msg83403 date=1223656104' Alıntı:ya cok ezmısler polat ve admlarını ya olmazkı canım
arayan mevlasınıda bulur ... agır abıyıdeatilla link=topic=1848.msg83406#msg83406 date=1223656293' Alıntı:ağır abi nin dizisi başladı ....dizi saatinde ağır abiyi bulamayız...
sercaneker01 link=topic=1848.msg86079#msg86079 date=1224355308' Alıntı:türk halkının bilinç altında türkiye de var olan bi örgüt oluşturmak ve siyasi amaçlar için ergenekon adı altında bi takım insanlara bu örgütü mal etmek için yapılmış bi diziden başka birşey değil..seviyordum ama gerçeği gördükten sonra nefret ettim..zaten böyle olmasaydı şimdiye kadar 100 defa RTÜK tepelerine binerdi..ben bu dizide işaret edildiği gibi türkiyede ergenekon diye bi örgüt olduğuna inanmıyorum.sadece ve sadece sindirme politikaları.düşünün bi kere eğer böyle olmasaydı kurtlar vadisi yapımcıları yönetmenleri senaristleri nasıl oluyorda bu örgütü yıllar öncesinden bilip dizide bu örgütü anlatıyorlar..???????esas ergenekon bu hayali ergenekonu yaratanlardır..
öncelikle mustafa ve diğer yönetici arkadaşlardan özür diliyorum burası bu yazılar için yeri değil ama yukarıda bir soru sorulmuş cvp yazmak zorunda hissettim kendimisercaneker01 link=topic=1848.msg86079#msg86079 date=1224355308' Alıntı:türk halkının bilinç altında türkiye de var olan bi örgüt oluşturmak ve siyasi amaçlar için ergenekon adı altında bi takım insanlara bu örgütü mal etmek için yapılmış bi diziden başka birşey değil..seviyordum ama gerçeği gördükten sonra nefret ettim..zaten böyle olmasaydı şimdiye kadar 100 defa RTÜK tepelerine binerdi..ben bu dizide işaret edildiği gibi türkiyede ergenekon diye bi örgüt olduğuna inanmıyorum.sadece ve sadece sindirme politikaları.düşünün bi kere eğer böyle olmasaydı kurtlar vadisi yapımcıları yönetmenleri senaristleri nasıl oluyorda bu örgütü yıllar öncesinden bilip dizide bu örgütü anlatıyorlar..???????esas ergenekon bu hayali ergenekonu yaratanlardır..