Kurduğum Yamalar Çalışmıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kurduğum Yamalar Çalışmıyor!

burda amac birini utanamsı deyil burda amac hizmet deyilmi ozaman tartışmasız karşılıklı anlayışla birbirimiz anlayarak hizmet yapalım ben yeni bi üyeyim derdimi rahatca anlatmak isdiyorum olay bu bende bu sorunlarla karsılasıyorum ve cözümünü buluncada paylasmak isdiyorum bunun altında baska bisey aranmamalı bence konusmayı konusundan cıkarmamak gerekir !!!

lüften uzlasmaya varılmıs ise konuyu kitleye bilirmiyiz acaba !!!

nac91 link=topic=16195.msg146059#msg146059 date=1233341573' Alıntı:
burda amac birini utanamsı deyil burda amac hizmet deyilmi ozaman tartışmasız karşılıklı anlayışla birbirimiz anlayarak hizmet yapalım ben yeni bi üyeyim derdimi rahatca anlatmak isdiyorum olay bu bende bu sorunlarla karsılasıyorum ve cözümünü buluncada paylasmak isdiyorum bunun altında baska bisey aranmamalı bence konusmayı konusundan cıkarmamak gerekir !!!
Arkadaşım sen herşeyi anlamak istediğin gibi anlıyosun biraz objektif ol sana kimse bişeyin çözümünü paylaşamassın veya paylaştığın an çözümünün altında bişi arıcaz gibi bi durumda söz konusu değil olamazda.. çözümün doğru bunu kimse yargılıyamaz irdeliyemez.. Sorun çözülmüştür..

_KİLİT_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...