Kudret ve 5105M in kapışmasından kudret galip çıktı

Ynt: Kudret ve 5105M in kapışmasından kudret galip çıktı

çalışamlar var koltuk işi tamam shutte zf için zaman alacak carroda çalışma hızlandı. yeni gelişmeler şımartacak erkuntu..yakında..yeni çalışmalar eski traktöre uyarlama çalışmaları olacak galiba....

köylü link=topic=83475.msg997481#msg997481 date=1430207131' Alıntı:
çalışamlar var koltuk işi tamam shutte zf için zaman alacak carroda çalışma hızlandı. yeni gelişmeler şımartacak erkuntu..yakında..yeni çalışmalar eski traktöre uyarlama çalışmaları olacak galiba....
Volkanuzel sağolsun bizim yan koltuk problemimiz kalmadı shuttleden ziyade yol vitesi benim isimi daha iyi görür ve el debriyaji

Fatih abi kolay gelsin cok güzel gidiyo maşallah azda yakmş bizim kıymette servete göre hem cok seri hemde az yakıyo ben anlayamadım servet yoldada cok yakıyodu kıymet her sekılde az yakıyo ben seri bir seri 2 sürüyom bazen 14 15 gaz 1,5 lt demiyordur

berat06 link=topic=83475.msg998551#msg998551 date=1430642939' Alıntı:
Fatih abi kolay gelsin cok güzel gidiyo maşallah azda yakmş bizim kıymette servete göre hem cok seri hemde az yakıyo ben anlayamadım servet yoldada cok yakıyodu kıymet her sekılde az yakıyo ben seri bir seri 2 sürüyom bazen 14 15 gaz 1,5 lt demiyordur
Servete taktigin malzeme büyük geliyormuştu demekki yada pompada bi sıkıntı vardir erkuntlar pompa ayarina gitmeden özünü bulamiyor

fatihcastle link=topic=83475.msg998552#msg998552 date=1430643116' Alıntı:
Servete taktigin malzeme büyük geliyormuştu demekki yada pompada bi sıkıntı vardir erkuntlar pompa ayarina gitmeden özünü bulamiyor
Pompa 2 kere ayarlandı enjoktorler 1 kere ayarlandı bide lda taktırdık yine olmadı solugu kıymette bulduk cok doğru seçim olmuş :)

kolay gelsın fatıh bende o muzıkle jd ye tur bındırırdım her halde helal olsun erkunta kendılerını 2003 ten berı takıp edrım yaptılar başardılar helal olsun bazı aksaklıklar oluyor ama onemlı olan sorunları çozerek yola devam etmeleri

Abi kolay gelsin ben videdyu izledim jd deyi erkunttan çok seviyordum ve bu sene Allah izin verirse ya jd 5085 veya 5095 düşünüyorduk o da olmazsa new holland düşünüyorduk şimdi bu erkunt bi soru işareti bıraktı aceba daha mı iyi erkunt 110 haşmet nasıl aceba çok kararsız kaldım herkes alıyorsan ithal al diyor bende senin yazılarını okuyorum bayağı beğeniyorum bu konuda biraz bilgilendirirmisin😊😊