Kubota ve Askale İle Yaşadığım Sıkıntı

Ynt: Kubota ve Askale İle Yaşadığım Sıkıntı

O minik sınıfta Kubota baya iyidir.. zaten o sınıfta çokda motor yok.. suç motorda değil de kepçede gibi.. dedimya burda 70 ' lik 4x4 yeni motor ortadan bölündü!

Yalnız suç kepçede bile olsa firmanın ilgilenmesi, mağduriyeti gidermesi ve hatadan dönmesi lazım.. İnşallah netice alırsınız.

UÖZKAN.77 link=topic=71105.msg818347#msg818347 date=1388292945' Alıntı:
O minik sınıfta Kubota baya iyidir.. zaten o sınıfta çokda motor yok.. suç motorda değil de kepçede gibi.. dedimya burda 70 ' lik 4x4 yeni motor ortadan bölündü!

Yalnız suç kepçede bile olsa firmanın ilgilenmesi, mağduriyeti gidermesi ve hatadan dönmesi lazım.. İnşallah netice alırsınız.
bölünen hangisi yani hangi marka.bir de tam nereden bölündü motor tarafından mı sanjıman tarafından mı

Bölünen Hattat.. yakından inceleyemedim.. zor-şer garantiden yaptırdılar.. ezbere olmasın ama %90 kepçeyle ilgilidir..

Kepçe işi göründüğü kadar basit değil, kötü-ayarsız kepçeyi hangi motora takarsan tak verem eder adamı, motoruda bozar herşeyi de..

Dedimya Kubo 9540 bile ayarsız oldu.. kova sabit olsun dedim, dinlemediler açılır-kurtağızlı yaptırdılar hem 1-2 tl fazla para hemde 50-100 kg boşuna fazla ağırlık..

Oysa kurtağzı JCB-Hidromekte işe yarar ama motor onu hakedip verimli çalıştıramaz. Göze, tribüne hitap eder.. vesselam.

Bizim Zetor-90 ' lık sabit kovayla tam kepçe kıvamında, Kubo 95 ' lik ama tam yükte nazlı, biraz ağır kaldı, kurtağzı olmasa tamdı.. yani o bile farkediyo.. o kadar..

sorunun inşallah çabuk çozulur bu işler kızarak zorlaşır orta yolu bularak anlaşmalısın tabıkı servısın vurdum duymazlığı insanı çıldırtıyor o konuda haklısın