KUBOTA &TÜMO

Ynt: KUBOTA &TÜMO

tümocu çok hararetli adamlar cinciri takar takmaz asılıyor az kalsın bir kaç kişiyi sakatlayacaktı.
sanki kubo ondan korkupta kaçacakmış gibi bir tavrı var.

helal tumoyaa.zencir cıkmasa baya koyde turlattırcakmıs.. zuha-*-s..iikide cıkmıs zencie yadeyse kubatocu traktoru yakardı falan :S

kubota çekişmeye gelmez kubota hafiftir ama ona ragmen iyi asılır agırlıkları eşitlesinler öle çekiştirsinler.. burada tam bi sonucada varılmamış kubota tam yuke binince hep zincir kopmuş.. tumosancı hep erken davranmış çekişmelerde erken hareket eden herzaman avantajlıdır.. zincir kompasaydı nasıl olurdu bakardık..

tümosan her zaman çeker o traktörü kışın çalışması nasıl bu tümosanların bizim köyden de biri aldı sıfır geçenki soğuklarda çalışmamış motor

arkadaşlar tümosan bü tür çekişmelerde her türlü alabilir çünkü ağar motor ve iyi ama kubotonunda pabuçunu dama atmamak gerekir helal olsun tümosana

wan7ed link=topic=52310.msg537725#msg537725 date=1329247797' Alıntı:
landini 95 alacam nasıl diye nick almış.sonra konu nasıl açılır diye sormuş bende tarif ettim.95 landini yaramaz dedim.105 diye açmış. ;D
landini 105 soruyor.sonra konu içerisinde cd çalar ile ilgili soru soruyor.cevap gelmeyince konu açıyor. ;D hayırlısıyla alsaydı traktörü.forumda kirlilik yapıyor. noo*-*- zuha-*-s

gokhanozkan link=topic=52310.msg537733#msg537733 date=1329248439' Alıntı:
landini 95 alacam nasıl diye nick almış.sonra konu nasıl açılır diye sormuş bende tarif ettim.95 landini yaramaz dedim.105 diye açmış. ;D
landini 105 soruyor.sonra konu içerisinde cd çalar ile ilgili soru soruyor.cevap gelmeyince konu açıyor. ;D hayırlısıyla alsaydı traktörü.forumda kirlilik yapıyor. noo*-*- zuha-*-s
Yav Gökhan abi, tüm yaratıcı fikirler senden çıkıyor, accaip bi kıvrak Zekan var. Hem güldürüyon hem, düşündürüyon :D ;D ;D Bu Angara ' lılar hep mi bölee Sen 1 Volkan 2 ;D ;D

mustafagursacli link=topic=52310.msg537735#msg537735 date=1329248560' Alıntı:
bizim kubotayı sizin erkuntta çeker...
Nasıl kıyyım Ola ben Kubotaya, Lastiğinin ptırıcıkları duruyor Daha, Hem Çekiştirmeyle işimiz Olmaz KardeŞ kardeş, tarlada Govalaşma oynarız sadece :D :D :D

wan7ed link=topic=52310.msg537736#msg537736 date=1329248638' Alıntı:
Yav Gökhan abi, tüm yaratıcı fikirler senden çıkıyor, accaip bi kıvrak Zekan var. Hem güldürüyon hem, düşündürüyon :D ;D ;D Bu Angara ' lılar hep mi bölee Sen 1 Volkan 2 ;D ;D
galiba ankaranın suyundan ))) melih gökçek kırıkkaleden su getirdi düzelelim diye ama nafile. ;D