Ynt: KUBOTA SERVİSLERİ VE ÖNEMLİ NOTLAR
Ben teşekür ederim yahya bey Servisler yağ ve kullanılacak malzeme konusunda bilgilendiriliyor aslında bizde servisiz aynı zamanda o yüzden bilgilendirdiklerini çok iyi biliyorum.Ama bizim insanımız işin üşkağıtçılığına kaçmaz ise sorun yok.Bunu gördükleri anda hemen servisliği fes ediyorlar ben iki tanesine şait oldu servis konusunda bir tane de bayiliği fes ettiler.Yani servis ve bayi konusunda emin olun çok hassaslar iş bizde bitiyor.Sizde gelen servisin kullandığı yağ olur malzeme olur dikkat edin sıkıntı yaşamamak için.Biz işi öğrenmeden işin üçkağıtçılığını öğrenen bir milletiz bu noktada iş bize düşüyor bence.yahya link=topic=46464.msg442782#msg442782 date=1315760784' Alıntı:ali bey ilginize teşekkürler benim servisim malatyadaydı adamın elinde kubotayla beraber 4 markanın servisliği var adam aynı zamanda servisinin karşısında kendisine ait petrol ofisi yağ bayiliği var adam otamatik olarak hem yağını satıyor hemde adama fiyat soramıyoruz ama şimdik elazığ servisiyle çalışıyoruz ama şuç adamda değil kubota firmasında newholland firması mesale opetin haricinde mazot alırsanız malınız garanti dışı kalır diyor müşterilerine kubotada garanti dışı kalır demesi lazım servisle ilgilenen istanbulda servis müdürü memet bey var değerli bir kişi ama kubotanın servisleri bilgi cağili servisler adamı motordan soğutuyor