kubota M6040 hakkındaki düşünceleriniz

Ynt: kubota M6040 hakkındaki düşünceleriniz

pisqoo2 link=topic=62345.msg697205#msg697205 date=1359988565' Alıntı:
kardeş erkunt alan hiç memnun degil çak fazla yakıyo diyolar mf yenilerinede babam hiç yaklaşmıyor nh hakkında pek bilgim yok
gerek kubotanın sana uygun modellerine gerekse çevrende seninle aynı ölçekte arazi işleyenlerin hangi modelleri kullandığına dikkat ederek, eğer ulaşabilirsen bizzat kullanıcıların deneyimlerine dayanarak, tek bir markaya bağlı kalmadan hepsini inceleyerek doğru kararı verebilirsin. bunu yaparken de servis, yedek parça gibi durumları göz ardı etmemelisin.

phantomerkunt link=topic=62345.msg697204#msg697204 date=1359988267' Alıntı:
ne yapacan kubotayı hemşehrim. ya massey al ya erkunt al ya da nh al. bu üç marka malatya için gayet uygun ok-*-s
Arkadaşım ben sana direkt olarak söylemiyorum zaten. Sanırım sen fazlaca alıngansın. Ne kadar uzattın. Senin bu yazdığından gider birisi sana bişey derse sonra sende ona laf söyleyecen. Doğal olarak tartışma çıkmış olacak. Bunu engellemek istedim tamam mı. Dert etme bu kadar.

Esas ben tüm yorumlarımı sileyimde kubotacılar kendi yazsın. Adımı zikrettiniz resmen suçladınız laf ettin dediniz marka fanatiği imazı yapt8nız. Şimdi de ben sana dememiştim diye alay ediyorsunuz. Tamam esas ben size demedim bir daha da kubota konusuna yorum falan yapmam. Körler sağırlar birbirini ağırlar. Kolay gelsin kubota bölümündeki tüm paylaşım yapanlara.

pisqoo2 link=topic=62345.msg697203#msg697203 date=1359988134' Alıntı:
bilgi için teşekkür ederim alk-*s m7040 alsak sizce o uygun olurmu?

7040 ın tenteli modeli uygun olabilir tabi ama sizin kullanacagınız ekipmanlara baglı traktörden yedek parçadan servisten yana sıkıntı yaşamazsınız hatta çokta memnun kalırsınız yanlız normal bi tenteli traktör 60-70bg güçündeki agaç aralarınızda çalışıyorsa bu haliyle çalışır çünkü manevra kabiliyeti zaten diger markalarla karşılaştırılamaz bile çok iyi.. teknik özelliklerine ve ebatlarına bakabilirsin katalogun dan.. zevk alarak kullanacagın bi traktör olacaktır

evet arkadaşım ceya 023 arkadaşımız konuyu güzel özetlemiş malatya devamlı yolun düşer git bugda pazarın orta akıncılar kubota bayisini ziyaret et bir çayını iç ona göre karanı ver bence 7040 modeli senin işlerini zamaından önce bitirmeni ve başka işlere bakmanı saglar malum kayısı ilaçlama ara çapaları gibi hayvan gübresi taşıma gibi bayağı işler demek 40 defa düşün 1 kere al eğer bana bir KUBOTA kullanıcısı olarak al derim memnun kalmazsan zararını ben karşırarım

kardeş ben 7040 ı kullandım. deneme motoruydu.çiftleri sürdüm.tenteliydi.7040 ın kabinleri yüksek meyvacılığa gelmez ama kabinsizleri bahçe serisi gibi.kabinsiz alırsan sıkıntı çekmezsin.almanı tavsiye ederim harika makina..kulanmaya doyamazsın.