pistoncu barış
Youtubede bu sistemin yaygın olarak yapıldığı bir kanal var ona benzer olmuş. Elinize sağlık çok güzel bir çalışma, başarılarınızın devamını dilerim.
Youtube kanalının ismi neydi acaba?
Gecenin sürprizi diyelim Kubotalarda en büyük eksiklik olan E-lift mevzusunu servislerin çözememesi sonucu Do it Yourself (DIY) yani kendin yap felsefesinden yola çıkarak çözdük. Şu an için prototip genel anlamda kullanıma hazır ufak düzenlemeleri bitirdikten sonra kontrol panelini düzenleyeceğim. Şu anki paneli kobay olarak kullandım hatta ilk başta dondurma kabı kullandım tabi önce içindeki dondurmayı ve daha sonra içine koydukları dolmayı yedikten sonra Proje için hala bi isim bulamadım genelde bu tür sistemler EHL (Electro Hydraulic Lift) veya EHC (Elektro Hydraulic Control) diye adlandırılıyor ama bize özgü birşey olsun istiyorum sizlerin önerilerini bekliyorum.
[video=youtube;z0GUeIyvP7k]https://www.youtube.com/watch?v=z0GUeIyvP7k[/video]
Uzun zaman sonra konuyu canlandırayım EHL sistemin son güncel hali kullanıma hazır kumanda paneli konusunda kullanıcıların isteğine göre ufak değişiklikler yapıp trakkulup üyelerine özel yerinde montaj yapacağım.
Traktör hidrolik kontrol koluna sistemi takabilecegim kadar boşluk olması yeterli marka model farketmez.Abi bunun olması için ne gerekli traktör de nh TT4.50 ye olur mu mesela
Traktör hidrolik kontrol koluna sistemi takabilecegim kadar boşluk olması yeterli marka model farketmez.
İş sebebiyle eve geç geldiğim için detaylı kullanım videosu haftasonuna kalacak. Kubota için kontrol panelini böyle kutu şeklinde değil de sağ konsola monte şekilde tasarım yapmayı düşünüyorum.
Fiyat konusunda sürekli sorular geliyor şu anda sistemin görsel tasarım aşaması kaldı yani en kolay kısmı. Kullanıcı isteğine göre son halini tasarladıktan sonra elimden geldiğince uygun fiyata çiftçilerimize sunacağım.
Herşey hazır ama iş elimi kolumu bağlıyor resmen. Haftada bir gün vaktim oluyor hangi işe yetişeceğimi bilmiyorum Erkan Bu haftasonu panel montajını yapmayı düşünüyorum tabi farklı bir iş çıkmazsaDediğin yerlere düğmeler güzel ve orijinal olur Barış. Yanlarına da güzel birer skala stickerı yaptırırsın. Orijinalden farkı olmaz. Artık seri üretime geçte Kubota Türkiye seninle irtibat kurar diye düşünüyorum. Belki de sıfır traktörlere bile taktırırlar.