Oyle yapmakla da ozgursun Barisim keske o adam ilk sordugunda da ona boyle aciklasaydin restoran ornegi ile degil ama sundan emin ol konunun bu kadar sacma bi hal almasinin tek sebebi kraldan cok kralci olan bi arkadasimiz . yoksa ben sana bi yorum yaptim sende bana bi cevap verdin ve konu kapanmisti dengesizin biri bos muhabbet yapinca buralara geldik dedigim gibi basarilarinin devamini dilerim kal saglicakla
Milletin avukatlığını yapmaktan bir türlü vazgeçemiyorsun gelmiş burda kraldan çok kralcı mevzusu yapıyorsun Kralcılığı benimseyip keşke söyle yazsaydın keşke böyle yazsaydın diye barısa yol göstermekten ziyade yapılan işe saygı duy başarılılar dile uzaklaş ha daha iyisini daha uygun rakama sen yapıyorsan senide tebrik eder arkanda dururuz ama sen boş muhabbet ediyorsun aklınca laf sokmaya ve akıl vermeye çalışıyorsun bırak aklın sende kalsın Dengesizin biri diye kastettiğin kişi senden her anlamda dengeli rahat ol sen takılma bunlara kolpacı kardeş biz bu sitede ticaretten ziyade iş bitiricilik işlevsellik ve faydalı bilgileri paylaşıp dostluğu birliği ön planda tutuyoruz herşey para değil paradan önce adamlık gelir dostluk gelir birlik gelir ama emin ol senin gibi boş muhabbet edip çalışmaları ve suyu bulandıranların yeri burası değil