Hayırlı olsun class ı gölgesinde kalmış biraz
Kaça aldınız? Biz gariban çiftçilere de belki Birgün nasip olabilir mi sorgusu/hayali gerekli mi gereksiz mi öğrenelim maksat )Hanemize kubotanin 115 ligide nasip oldu traktor alirken mutlaka kubotaya bakmadan karar vermeyin arkadaslar
Gariban işi 240 480 kardeş. Gerekli değilse heves dahi etme. Krediye bulaşmadıysan heleki traktör için aklın varsa uzak dur. 108 in 108 tane derdi var.Kaça aldınız? Biz gariban çiftçilere de belki Birgün nasip olabilir mi sorgusu/hayali gerekli mi gereksiz mi öğrenelim maksat )
Hayırlı olsun Ethem. Güle güle kullanın. Tarladaki paylaşımlarını da bekliyoruz. Sal bunu ayçiçek yerlerine...
Hayırlı olsun Ethem. Güle güle kullanın. Tarladaki paylaşımlarını da bekliyoruz. Sal bunu ayçiçek yerlerine...
Ethem Bey, 9540 taki tek kafamdaki diskli tiller gibi ağır ekipmanlarda yamaç yerlerde çok yok aslında ama sorun yaşarmıyım diye düşünüyorum.Aycicek yerlerini 9540 hazirlamisti yagmur yagdiktan sonra 33 lu mini tillerler bunu bekliyor
Ethem Bey, 9540 taki tek kafamdaki diskli tiller gibi ağır ekipmanlarda yamaç yerlerde çok yok aslında ama sorun yaşarmıyım diye düşünüyorum.
9540 ını ereğlide kepçeli olarak kullanmıştım. Arkası hafif olduğu için ağırlık yapılmıştı. Kepçede çok pratik. Parasına göre donanım iyi bence. Ek piston shuttle vs. Kabin kalitesi biraz zayıf kalmış. 5455 mf ile 4 lü 14 no pullukta tarlaya girdiler kubota daha az yaktı. Ama mf nin pulluk küçük geldi onun etkisi büyük. Kalite olarak kıyas edilemez.
Bizim koyde birisi aldi 108lik yakit cekisi begenmedi .bizde borca karsilik mk5000 aldik gecen erkuntla cifte kostuk 480in pulluklariyla ben bi yer dagitir cok zayif kollar die dusunuyodum.ama 480aratmadi.erkunta yetisti biraz zayif kaliyor 16 gazda 20 gazdahic affetmiyor erkunttan derin gidiyor tam bi canavar.hararet yok duz birle ucuyo.donum basinda 480 gibi tek frene falan gerek yok manevra hayret verici derecede iyi
Hayırlı olsun Ethem abi Allah utandırmasın filo hızla genişlemeye devam ediyor videolarını paylaşımlarını bekliyoruz
M108S motor torku;380 n.m , 100 sınıfı motorların torkunu veriyor.Ağır işlerde motor biraz hafif kalıyor.Gezmeli işler için çok kullanışlı.Yardımcı traktör sınıfında iyidir.