Kaçlı kaç inçKubota 108 jd 121 hayir pulluklar farkli
Kaçlı kaç inçKubota 108 jd 121 hayir pulluklar farkli
Kaçlı kaç inç
Hem kubotayi hem jd yeni aldik bizde elimizdeki pulluklari kullaniyoruz kubotaya 4-14 john deereye 5-14 amajd 6-12 numara alicam kismetse
Göründüğü kadarıyla siz büyük bir çiftisiniz,fakat şu kısmı anlamadım: elinizde 120 beygir gücünde,gayet kalıplı bir makine ve arka lastik genişliği 46 c.m. Peki bunun lastiği 6/12 pulluğun açtığı çiziye nasıl sığacak,bunun yerine 4/18 gibi geniş kulaklı bir pulluk daha iyi olmaz mı?
Smdi tum pulluklarimiz 12-14 numaralarda ve 5-6 traktor ayni tarlaya girdigimizde 18 numarali pulluk diger pulluklarda farkli toprak cikaricak tum tarlalar uyumlu olmali pulluklarin hepsinide degistiremicm icin bu sekil gdiyoruz
Sizi anlıyorum. Yalnız fuarda 6115-MC'yi inceledim. "arka lastik:460/85/R 38" olarak geçiyor. Biraz sıkıntılı olur,her ne ise hayırlı ve bereketli bir yıl dilerim.
Ve ayrıca 6115-MC'den paylaşım bekliyoruz.
https://www.farminguk.com/images/brochures/981_1.pdf
Çok fark var gibi. İkisininde üzerinde 115 hp yazıyor.
JD 519 n.m %35 tork yedeği 1600-2100 devir güç bandı 121 hp
Kubota 379 n.m tork yedeği katalog belirtmemiş (tarla serisi %30 kabul edelim) 1500 max tork noktası 2600 max güç noktası var.Fiat motor karakteristiğine benziyor.
JD 1,5 kubota desem abartmış olmam.Sadece beygir sayısı motor gücü için yeterli olmuyor.
Benim anlamadığım şimdi kubota diğerlerinin çok gerisindemi kalıyor. Bağlanan paralara değmez mi.?O konuda haklisiniz tumosanindan115 hp ligi var sadece bos bi agirliktan ibaret
Benim anlamadığım şimdi kubota diğerlerinin çok gerisindemi kalıyor. Bağlanan paralara değmez mi.?
O zaman biz karşılaştırmaları yanlış yapıyoruz.Kubota kotu demek istemiyor arkadasmiz sadece arada birtek hp farki yok diyor sanzimani agirlik n.m. Dingil arasi mesafe konfor bunlari isterseniz daha 100 bin fazla vericeksiniz lafin kisasi diyor
O zaman biz karşılaştırmaları yanlış yapıyoruz. [emoji3]
Benim anlamadığım şimdi kubota diğerlerinin çok gerisindemi kalıyor. Bağlanan paralara değmez mi.?