Yem bitkisi ekiliş yok maalesefYem bitkisi ekilişin var ise bitkisel düşük faizli çekebilirsin
Babanızın üzerine traktör vs. var ise ziraat bankasından %4-5 gibi oranlarda bir yıl sonra ödemeli kredi çekebilirsiniz.Beyler selam 150 bin TL paraya ihtiyac var 3 sene de 50 50 50 ödemeli baba çifçi çks filan var yardımcı olabilir mısınız cekebılir mıyız hangi krediyi kullanmamız gerekiyor ? Hangi banka tarafından . Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ekipman faturası kestirip KDV sini ödeyip kullanıla bilir 4yila bolersin faizi daha uygun olur ihtiyaç kredilerine göre ekipman satan yerlerle konuşBeyler selam 150 bin TL paraya ihtiyac var 3 sene de 50 50 50 ödemeli baba çifçi çks filan var yardımcı olabilir mısınız cekebılir mıyız hangi krediyi kullanmamız gerekiyor ? Hangi banka tarafından . Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Eskiden öyleydi artık gelip bakiyolar acaba aldin mi takımı nerde diyeEkipman faturası kestirip KDV sini ödeyip kullanıla bilir 4yila bolersin faizi daha uygun olur ihtiyaç kredilerine göre ekipman satan yerlerle konuş
Abi ne kredisi cekti acaba bilgin var miZiraat yıllık sıfır faizle 90 dölüme 100bin kalanının %5 faizle arkadaşım çekmişti geçen hafta
Var var da ne kredisi cekicez adı nedir acaba hocamBabanızın üzerine traktör vs. var ise ziraat bankasından %4-5 gibi oranlarda bir yıl sonra ödemeli kredi çekebilirsiniz.
SÜBV.-GELENEKSEL (YAYGIN) BİTKİSEL ÜRETİM - İŞLETMEVar var da ne kredisi cekicez adı nedir acaba hocam
Bu krediden bende kullandım 215 bine 230 geri ödemesi oldu 1 yılda faiz oranları uygun ama krediyi alırken özel banka gibi rahat değil biraz uğraştırıyorlar ama sicil temizse sıkıntı olmaz.SÜBV.-GELENEKSEL (YAYGIN) BİTKİSEL ÜRETİM - İŞLETME
Mobil uygulama da kredi ismi bu şekilde geçiyor hocam.
Çks ile çiftçi kredisi yıllıkAbi ne kredisi cekti acaba bilgin var mi