Pazarlık önemli bence
Evet pazarlık önemli bu pazarlıksız fiyatı dedi ama illaki pazarlık yapılması lazım 2 tane alma durumumuzda var belki ozaman 17ye bırakır
Pazarlık önemli bence
Fiyat olarak yüksek gelebilir bana o paraya kamyon alırım diyenler oldu. Kaliteyi ve rahatlığını görünce fiyatı aklınıza bile gelmiyor. Birde kendini sürekli yeniliyor köksallar. 1 sene ara ile aldık köyde arkadaşla onunla bile çok fark var benim römorka göre senin römorku geliştirmişler demişti.
Gürşah römorkları çok sağlam çok güzel ama dar ve yüksek ilave birde fiyat olarak yüksekti.Birde Gürşah’a sorun derim, oldukça sağlam römork yapıyorlar.
Gürşah römorkları çok sağlam çok güzel ama dar ve yüksek ilave birde fiyat olarak yüksekti.
Gürşah römorkları çok sağlam çok güzel ama dar ve yüksek ilave birde fiyat olarak yüksekti.
Onda hemfikiriz gerçekten o konuda iyiler.Dar ve yüksek olabilir ama aynı zamanda dingili de geniş. Bizde sofralı 10 tonluğu var bir sorun yaşamadık bugüne kadar. Fiyat olarak yüksektir fakat malzemeden ve işçilikten çalmaz iyisini yapar.
Merhaba, ayni römorktan almayi düşünüyorum. size nasıl ulaşabilirim.Onda hemfikiriz gerçekten o konuda iyiler.
Birde Gürşah’a sorun derim, oldukça sağlam römork yapıyorlar.