Köksal Çİft dingil mi ? Caselli Çift Dingil mi ?

Tanişamamış olduk :(
İskender Bey sizede ayıp etmiş gibi oldum ama kusura bakmayın fuar alanını 3 kere o sıcakta dolaşınca babam sıcak yaramadı bana alıp gidelim dedi. Uğurlu römorkla köksal arasında kaldık caselliyi babam beğenmedi baştan elemiştik o yüzden yorulduk biraz. Kusura bakmayın yakınız inşallah burgaz fuarında tanışırız.

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Köksalın özelliği diğer markalardan ayrılıyor diğer marka 2mm kapak saçı kullanirken köksal 2.5mm 3mm sac kullanıyormuş özellikle kriko sistemi iskender agamın çok hoşuna gitti 3dingil romorka 2kademeli kriko koymuşlar gayet iyi ömürlük romorklar imal ediyor köksal marka.

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tekirdağ yapımı Gülşah derim cok sağlam yapıyor bizim köyde bir Ada'm ormandan 15 ton odun koydu branşmışım demedi traktör de bu

c83081c4b692381e85f74fe4035352e8.jpg

hayırlı olsun, bizdede niyet var ama şimdilik olmayacak, sizin fiyat ne oldu acaba.
bende fuarda bülent tarıma sordum 28000tl fiyat söyledi.