Kubota 4 hidrolik çıkışlı yukara 2 yazılmış sanırım 2 set olduğunu vurgulamak istenmiş
Ama arkaşlar Kubota en az servis gören traktör buna ne diyorsunuz yakıtı az devir hesap devri arkadaşlar
Muhammed85 kardeşim Japon ibneleri yapmış herşeyi hesaplamışlar kubota şuan Türkiye piyasasındaki bütün traktörlerden donanımlı vede sağlıklı
Ben kubotayı beğeniyorum. Ara iş için çok güzel. Kabinin dar olması ve yardımcı koltuğu olmaması kubotanın satışını etkiliyor
Abi bence 5720 temiz bulunursa Alman maliı power quad plus şanzımanlı 5m den üstün olabilir.
Bu saatten sonra artık o eski traktörlere para vermeye değmez. Yeni gelecek 5M serileri her açıdan güzel.
Ayrıca sıfır alınan ürünün hali başkadır.
tabi abi parası olan için 0 ın kokusu bile güzeldir Ama diğerleri 100 bin tl civarı bulunabilir temiz kullanılanı kolay kolay arızada çıkarmaz... 2008 medelinde olan özellikler hala çoğu 80 hp traktörde yok Yanlışsam düzeltin sadece kademeler arası geçişler el debriyajı ile kalanı debriyajsız düğmeye basarak değişiyor diye hatırlıyorum 4 vites 4 de bölme olmak üzere 16 ileri 16 geri vites bence o fiyatı kubuta dan da case den de iyi tabi yanlış yönlendirmeyeyim traktörleri daha iyi bilen biri yorum yapsa daha iyi olur